Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Een open kantoor op je werk: hoe blijf je geconcentreerd?

Een open kantoor op je werk: hoe blijf je geconcentreerd?

Als we de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoren moeten geloven, is een open kantoor helemaal ‘the way to go’. Door een open kantoor op jouw werk te hebben, ontstaat er een betere samenwerking met collega’s en bovenal meer interactie. Toch brengt een open kantoor ook wat mindere punten met zich mee. Zo is het lastig om altijd geconcentreerd te blijven, omdat je gemakkelijker in staat bent om het gesprek met collega’s aan te gaan. Hoe blijf je dan toch geconcentreerd? Dat lees je gelukkig in dit blog!

Even afzonderen

Zoals we net aangaven, biedt een open kantoor enorm veel voordelen. Niet alleen is het beter voor de teambuilding als je wat makkelijker in staat bent om het gesprek met collega’s aan te gaan, maar ook haalt het soms de gedachte van je werk even af, zodat je dingen in perspectief blijft zien. Als je een dag hebt waarop je wat minder focus hebt dan anders, raden we je aan om je even af te zonderen. Door een koptelefoon met een passend muziekje op te zetten, zit je even helemaal in je eigen wereld, terwijl je toch in een open kantoor zit. We raden je aan om het eens te proberen als je merkt dat je een dagje wat minder productief bent dan anders!

Een geschikt open kantoor

Het creëren van een open kantoor waar de productiviteit nog wel hoog blijft, is een enorme uitdaging. Gelukkig bestaat er wat hulp. De inrichting van het project ‘open kantoor’ is niet niks, maar met de specialistische kijk van het bedrijf Kato, weet je zeker dat je iets als bovenstaande kunt creëren. Neem gauw contact op met dit prachtige bedrijf en geniet straks van jouw open kantoor waar iedereen ondanks de mogelijkheid tot communicatie, geconcentreerd en gefocust blijft!

https://katoprojecten.nl/projectinrichting/