Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Tuin en buitenleven

Ervaar de voordelen van boomschors los gestort bestellen

Bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug, vlakbij Zwolle, is het mogelijk om boomschors los gestort te bestellen. Bij deze boomschorshandel vindt u twee verschillende soorten boomschors; dennenschors en Frans schors. Deze zijn met name te onderscheiden door de uiterlijke kenmerken. Frans schors heeft een dieprode kleur waarmee deze uw tuin of andere oppervlakte van een karakteristiek uiterlijk voorziet. Beide soorten boomschors zijn zowel in zakken te bestellen als los gestort. U kiest dus zelf gemakkelijk uit welk type leveringsvorm het beste past bij uw vraag. Wilt u het boomschors gebruiken als bodembedekking om onkruid tegen te gaan. Bestel dan ook direct anti-worteldoek mee. Daarmee heeft u minder boomschors nodig om het onkruid te voorkomen.

Boomschors vormt de perfecte bodembedekking

Wilt u hoogwaardig boomschors bestellen? Bekijk dan zeker het aanbod van Brouwer Boomschorshandel. Het familiebedrijf beschikt over jarenlange ervaring in de verkoop van boomschors en de medewerkers kunnen u daardoor ontzettend veel vertellen over de positieve eigenschappen van het schors. Het schors wordt voornamelijk gebruik als ideale, onkruidwerende bodembedekker, maar kan ook zeker gebruikt worden op schoolpleinen of speeltuinen. Het schors heeft namelijk een dempende werking, waardoor een eventuele val van kinderen gebroken wordt. Daarnaast ziet boomschors er ook nog eens heel mooi uit. De natuurlijke uitstraling van het materiaal is een grote toevoeging van waarde aan uw erf.

Maak een afspraak en breng de boomschorhandel een bezoek

Wilt u liever eerst de types boomschors die u kunt bestellen bekijken? Maak dan een afspraak met deze boomschorsspecialisten. De bedrijfslocatie is op afspraak te bezoeken op maandag tot en met zaterdag. Aldaar bekijkt u de diverse maten en soorten boomschors voordat u besluit deze, dan wel los gestort, te bestellen. Wanneer u tot het bestellen van los gestort boomschors bent gekomen, moet u dit natuurlijk wel nog op uw locatie krijgen. Het bedrijf heeft een aanhanger waarmee tot acht kuub geleverd kan worden. Is het meer? Dan komt het bedrijf met een vrachtwagen.