Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen legt professioneel uw bestrating aan

Zoekt u iemand die uw bestrating in Etten-Leur professioneel kan aanleggen? En alles, van A tot Z voor u uit handen neemt? Dan is Egalisee Bestratingen uit Breda een perfect bedrijf voor u! Van gewone bestrating tot sierbestrating, wij weten er wat moois van te maken. Of u nu een stoep of tuinpad, een oprit of parkeerterrein of een trap of terras wilt laten aanleggen, wij zijn u graag van dienst en u kunt rekenen op een geweldig resultaat.

Voordat u een offerte bij ons aanvraagt of ons langs laat komen kunt u onze eerder uitgevoerde projecten op de site eens bekijken. Zo krijgt u een aardig idee van onze resultaten. Online kunt u alvast een offerte bij ons aanvragen. Dit is een vrijblijvende offerte, u zit dus nog helemaal nergens aan vast. Bij een offerte die online wordt aangevraagd kunnen wij een indicatie van de kosten geven. Pas wanneer we uw tuin daadwerkelijk hebben gezien en uw wensen hebben doorsproken kunnen wij u de uiteindelijke offerte geven. Wij komen dan ook altijd graag bij u langs. Ook wanneer we bij u langskomen is het nog geheel vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. 

Hét adres voor het leggen van keramische tegels

Hebt u uw keuze laten vallen op keramische tegels? Goeie keus! De tegels, die ongelofelijk mooie kleurschakeringen hebben, werden vroeger binnenshuis gebruikt en zijn tegenwoordig dus ook verkrijgbaar voor buiten. De tegels worden niet glad, ook niet na een regenbui, en zijn kleurvast. Keramische tegels zijn zeer geschikt voor een terras of een tuinpad.

En voor het leggen van keramische tegels zit u echt goed bij ons! Wij zijn specialist in keramische terrastegels leggen. Het leggen van deze tegels gaat namelijk net even anders dan het leggen van alle andere tegelsoorten. En u wilt uiteraard dat het leggen perfect gebeurd. Om te voorkomen dat de tegels los vriezen in de winter, moeten ze op een goed verdichte en waterdoorlatende ondergrond geplaatst worden. Wij weten precies hoe we dat voor elkaar moeten krijgen.

Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/