Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Eten en drinken

Eten van het seizoen? Kies ervoor om verse asperges te kopen!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan eten van het seizoen. De een doet dit omdat dit een slimme manier is om variatie in het eetpatroon aan te brengen. Niet iedere groente- en fruitsoort bevat immers dezelfde vitaminen, mineralen en andere gezonde stoffen. De ander kiest er weer voor omdat eten van het seizoen goed is voor het klimaat. Groente en fruit komt immers niet uit kassen en hoeft ook niet te worden ingevlogen. Verse asperges kopen doe je bij Aspergehof Noordam in Woubrugge.

 

Verse seizoensgroenten rechtstreeks van het land

Want zegt u nu zelf: hoeveel leuker is het niet om verse asperges te kopen op een boerderij waar deze worden geteeld, in plaats van in de supermarkt? Bij Aspergehof Noordam bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van de groente die we ook wel het ‘Witte Goud’ noemen en kunt u tevens een rondleiding boeken om een inkijkje te krijgen in het gehele proces en de geschiedenis van de aspergeteelt.

 

Combinatie met een rondleiding of arrangement

Bij de bovengenoemde boerderij, die vlak bij Leiden is gelegen, kunt u tussen april en juni verse asperges kopen van zowel de witte als de groene soort. U kunt in de boerderijwinkel zowel geschilde als ongeschilde asperges in porties aanschaffen. Wist u dat u het kopen van verse asperges bij Aspergehof Noordam ook kunt combineren met een rondleiding of een arrangement als klompengolf of een kookworkshop? Zo combineert u eten van het seizoen met een originele, seizoensgebonden ervaring.

 

Koop asperges in de winkel of uit de automaat

Wilt u verse asperges kopen? Wacht u daar dan niet te lang mee, want op = op! De aspergewinkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en ook vindt u op de boerderij een automaat waaruit u de groenten kunt halen. Daarin vindt u buiten het aspergeseizoen overigens ook andere seizoensproducten. Welke dat zijn? Dat is elke keer weer een verrassing!

https://www.aspergehofnoordam.nl/