Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Vervoer en transport

Waarom kort parkeren op Schiphol vaak de voorkeur boven het openbaar vervoer verdient

Wanneer u een vliegreis op de planning heeft staan, of dit nu om zakelijke redenen, vakantie of familiebezoek gaat, wilt u het liefst zo ontspannen en georganiseerd mogelijk aan uw reis beginnen. Om diezelfde reden kiest nog steeds een groot deel van de vliegreizigers ervoor om met de auto naar het vliegveld te gaan en kort of lang te parkeren op Schiphol. U reist op die manier privé, bent niet afhankelijk van anderen en hoeft niet te sjouwen met uw bagage. Alhoewel het gebruik van het openbaar vervoer omwille van het milieu de laatste jaren steeds meer toeneemt, zijn vertragingen een risico. Tevens kan het – zeker wanneer u moet overstappen – zo zijn dat u veel met uw bagage moet lopen.

Een parkeerterrein vlak bij het vliegveld

Waar laat u uw wagen als u met de auto naar het vliegveld gaat? Een parkeerservice rond Schiphol biedt de uitkomst. Vandaag de dag bevinden zich talrijke parkeermogelijkheden buiten het terrein van het vliegveld. In de meeste gevallen is het een stuk goedkoper om hier lang of kort te parkeren rond Schiphol. Ook aanbieder Xclusive Parking, die klantenservice hoog in het vaandel draagt, hanteert concurrerende prijzen voor zijn basisdiensten. Als nadeel wordt vaak genoemd dat de locatie van een externe aanbieder verder van de luchthaven ligt. Bij deze partij is daar echter nauwelijks sprake van. De afstand tussen het terrein en het vliegveld bedraagt slechts zes kilometer. U bent met deze parkeerservice op Schiphol dus alsnog binnen vijf minuten op het vliegveld.

Scherpe prijzen voor kort en lang parkeren

Voor de prijs die deze aanbieder voor lang en kort parkeren rondom Schiphol hanteert, laat u uw auto op een beveiligd parkeerterrein achter. Zowel valet- als shuttleparkeren is overdekt bij deze aanbieder van parkeerservice rond Schiphol. Terwijl voor het kort parkeren op Schiphol reeds scherpe prijzen gelden, betaalt u eveneens voor het langdurig parkeren aanzienlijk minder dan op een terrein van het vliegveld zelf. Dankzij deze parkeerservice op Schiphol kunt u met een gerust hart vertrekken naar uw reisbestemming.