Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Hoe BIAB nagels Aanbrengen – Een Uitgebreide Gids 

Bent u klaar om uw nagels een make-over te geven? BIAB nagels worden steeds populairder als een van de nieuwste trends op nagel gebied. Sets om BIAB nagels zelf aan te bregen zijn te koop op polygelshop. Maar beginnen kan een beetje ontmoedigend zijn, dus we zijn hier om te helpen! In deze uitgebreide gids leer je hoe je BIAB nagels als een professional aanbrengt en echt verbluffende resultaten bereikt die wekenlang blijven zitten. 

1. De benodigdheden voor het aanbrengen, waaronder een UV/LED-lamp, vijl, buffer, primer en base coat 

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om mooie en langdurige nail art te creëren, dan moet u niet verder kijken dan BIAB. Deze super oplossing bevat een behandeling met UV/LED lamp, vijl, buffer, primer en base coat. Dat is alles wat je nodig hebt om in een mum van tijd te beginnen met het mooi maken van je nagels. De geavanceerde formule van de BIAB zorgt voor sterkte en flexibiliteit, terwijl het toch licht en comfortabel aanvoelt op je nagels. Met de juiste techniek en de juiste benodigdheden creëer je de perfecte manicure die tot drie weken meegaat zonder beschadigingen! 

2. Bereid uw nagels voor door alle nagellakresten te verwijderen 

Voor het best mogelijke resultaat bij het gebruik van BIAB moet u uw nagels altijd voorbereiden door eerst alle nagellakresten te verwijderen. BIAB werkt het beste op schone, olievrije nagels en zonder enig voorafgaand nagelproduct erop. Om resten effectief te verwijderen, gebruikt u een zacht twee-stappen proces van polijsten en ontvetten met aceton of alcohol. Dit zorgt niet alleen voor een betere hechting van de BIAB, maar ook voor een schonere afwerking zonder oliën en pigmenten van eerdere nagellak behandelingen. De tijd nemen om je nagels goed voor te bereiden is een belangrijk onderdeel van het voorbereiden van de perfecte look!

3. Breng de nagelprimer aan en laat deze drogen voordat je begint met BIAB 

Het aanbrengen van nagelprimer is essentieel voor prachtige BIAB nagels, omdat het een goede basis vormt voor de substantie. Nagelprimer helpt de BIAB beter te hechten aan je natuurlijke nagels en maakt ze flexibeler en steviger. Gebruik voor het aanbrengen een klein kwastje en breng een dikke laag nagelprimer aan op uw schone nagels. Laat de primer vervolgens volledig drogen voordat je aan je BIAB manicure begint. Als je de nagelprimer goed aanbrengt, zorg je voor sterke, langdurige BIAB nagels die er geweldig uitzien! 

BIAB nagels

4. Breng meerdere lagen BIAB aan op iedere nagel 

Het aanbrengen van dunne lagen BIAB op de nagel is een geweldige manier om gepolijste, professioneel uitziende nagels te krijgen. Voor BIAB die dun aan te brengen is raden wij de BIAB aan op polygelshop.nl. De techniek zorgt niet alleen voor een gelijkmatige en natuurlijke dekking, maar maakt het ook gemakkelijker om ingewikkelde ontwerpen te maken. Een dunnere laag zorgt voor meer precisie en controle bij het aanbrengen van de BIAB. Gebruik bij het aanbrengen van BIAB een vaste hand en lichte druk, zodat het resultaat er netjes en professioneel uitziet. 

5. Laat elke vinger ongeveer 2 minuten uitharden onder UV- of LED-licht 

Een goede uitharding is een belangrijk onderdeel van elke nagel behandeling – vooral als het gaat om BIAB. Voor het beste eindresultaat van de manicure moet u elke vinger twee minuten laten uitharden onder UV- of LED-licht voordat u verder gaat met de volgende vinger. Als u dit niet doet, kan dit complicaties veroorzaken, wat kan leiden tot overmatig vijlen en mogelijke schade aan de nagels. Als u deze instructies volgt, creëert u een mooie en goede afwerking waar u wekenlang plezier van heeft! 

https://www.polygelshop.nl/collections/biab-nagels-zelf-doen