Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Electronica en Computers

Mobile device management solutions laten implementeren door deze experts

Als multinationaal bedrijf is het lastig om alle mobiele apparaten die onderdeel zijn van uw bedrijfsnetwerk te beheren en te beveiligen. Uw werknemers zitten immers verdeeld over verschillende vestigingen en sommigen ook thuis. Dankzij de specialisten van TwentyNice vindt u zeker een technische oplossing die perfect op uw zakelijke netwerk aansluit. Zij werken samen met verschillende platformen die diverse mobile device management (MDM) solutions aanbieden.

De voordelen van een MDM solution van deze professionals

Als u bij dit bedrijf een oplossing voor MDM afneemt, profiteert u van diverse voordelen. Zo is uw software bijvoorbeeld altijd up-to-date. U kunt de software automatisch op afstand updaten zodat uw werknemers hiervoor niet naar uw vestiging hoeven te komen. Daarnaast worden alle apparaten die onderdeel uitmaken van uw bedrijfsnetwerk met één handeling ingesteld. Alles wordt namelijk automatisch geconfigureerd. Dit is met name handig als u regelmatig nieuw personeel aanneemt. Een ander voordeel is dat alle actieve apparaten tegelijk beheerd kunnen worden, ook als het een eigen apparaat is van uw werknemer. Met gepaste mobile device management solutions zijn uw bedrijfsgegevens ook altijd goed beveiligd. Als bijvoorbeeld een apparaat gestolen wordt of kwijtraakt, kunnen de gegevens op afstand verwijderd worden om lekken van gevoelige data te voorkomen. Nog een voordeel van MDM oplossingen is dat monteurs op afstand problemen kunnen vaststellen en support kunnen bieden. Zo hoeft u bij dringende problemen niet te wachten op een afspraak. Bent u geïnteresseerd in een overzichtelijk beheer van mobiele apparaten in uw bedrijf? Dan schakelt u deze experts in.

Neem een oplossing van deze specialisten

Wat zijn de beste mobile device management solutions voor uw bedrijf? De professionals van TwentyNice adviseren u graag over de opties van platformen waar zij mee samenwerken. Zo vindt u een systeem dat naadloos aansluit op uw werkzaamheden. Neem contact op met deze experts voor meer informatie.

https://www.twentynice.com/