Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Incura levert zorg-bedrijfssoftware op maat

Beweeglijkheid verbeteren en pijn verminderen, dat is wat fysiotherapeuten hun cliënten te bieden hebben. Ze reiken daarvoor verschillende oefeningen aan en stellen behandelplannen op. Om de administratie per patiënt bij te houden, is er Incura Fysio. Dit is een softwareprogramma dat een aantal belangrijke zaken bundelt. We noemen er een paar:

-agenda;

-dossiervoering volgens KNGF richtlijnen;

EDP fysiotherapie;

-koppeling met Fytek;

-polisinformatie check.

Incura fysio praktijksoftware is flexibel en wordt in allerlei soorten praktijken toegepast. Als gebruiker kun je een specifiek zorgpad samenstellen. Binnen het aanbod van sjablonen bepaal je zelf welke je wel of niet gebruikt. Je kunt mails versturen, PREM metingen integreren, gebruikmaken van animaties en overzichtelijke formulieren. Beeldbelconsulten zijn de afgelopen maanden steeds belangrijker geworden. Incura speelt hierop in en biedt voortaan een WeSeeDo-integratie. Via WeSeeDo kunnen fysiotherapeuten beveiligd videobellen met cliënten. Op de supportsite van Incura wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze koppeling kunt maken.

Professionals die de EPD software GGZ van Incura gebruiken, zijn er zeer over te spreken. Ergotherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten: ze houden stuk voor stuk meer tijd over voor cliënten, omdat de administratie een stuk sneller en makkelijker is geworden. De service die de helpdesk levert, wordt zeer op prijs gesteld. In de online Kennisbank van Incura staan antwoorden op meer dan 300 veel gestelde vragen. Bijvoorbeeld ‘is het mogelijk een patiënt terug op de wachtlijst te plaatsen?’. Het antwoord maakt duidelijk dat dit kan door de betreffende persoon na aanmelding, een tweede keer aan te melden en daar het label ‘wachtlijst’ of  ‘oproepen’ aan te hangen. Hierbij hoef je niet opnieuw een dossier/behandelepisode aan te maken, dat heb je de eerste keer al gedaan. Zodra je de cliënt op de praktijk hebt gehad, kun je de tweede aanmelding verwijderen in het overzicht aanmeldingen. Naast antwoorden op vragen kun je de Incura website ook raadplegen voor handleidingen. Enkele voorbeelden: per mail factureren, aan derden factureren, patiëntenportaal,  tekstverwerker, jaarwerk volwassenen GGZ, beheer financieel, debiteuren en relaties.

https://www.incura.nl