Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Samsung Galaxy Note 20

Het is bijna zo ver. Op 5 augustus gaat Samsung eindelijk de langverwachte Samsung Galaxy Note 20 presenteren. Dit is een belangrijk moment want we achten namelijk al een tijdje op de opvolger van het vorige model. Er wordt dan ook verwacht dat we tijdens deze presentatie meer inzicht krijgen over een eventuele prijs, specificaties van het toestel en een release datum. In deze korte blog geven we je enkele geruchten over deze nieuwe flagship topper weer.

Samsung Galaxy Note 20-geruchten

Normaal gesproken onthult Samsung haar nieuwe krachtige vlaggenschepen groots en vooral interactief tijdens live presentaties met veel publiek. Helaas is dat deze keer niet mogelijk en dat heeft antuurlijk alles te maken met Covid-19. daarom is er gekozen ome een online presentatie te organiseren en deze te streamen waarin meer wordt verteld over de Samsung Galaxy Note 20.

Drie modellen voor de Note 20 serie

De Note 10 serie bestond uit twee modellen, bestaande uit de Galaxy note 10 en de Galaxy Note 10 Plus. De opvolger van de S10 sloge meteen meerdere nummers over en ging meteen door naar nummer 20. We verwachten dan ook dat dit gaat egbeuren bij de Samsung Glaxy note 20. De opbouw is ziet er dan als volgt uit: Het gooedkoopste en minstkrachtige model wordt de Note 20, Hierna zal er weer gebruik worden gemaakt van een Note 20 Plus, en daarnaast een Note 20 Ultra. De beste specificaties zul je krijgen bij de aanchaf van het nieuwste model, de Galaxy Note 20 Ultra.

Camera’s van de Note 20 Series

Op het gebied van camera’s gaat de Galaxy Note 20 dezelfde route achterna als de Galaxy S20, aldus geruchten.Dit houdt in dat het instapmodel drie sensoren krijgt. De Plus- en Ultra-variant krijgen daar nog een vierde camera bij.De specifieke cameraresoluties van de reguliere Note 20 zijn nog niet bekend.

Volgens telecominsider Ice Universe  krijgen de Note 20 Plus en Note 20 Ultra  vier camera’s op de achterkant. de hoofdcamera, die bestaat uit 108 megapixel, zou worden bijgestaan door een 13 megapixel-telelens om in te zoomen en een groothoeklens van 12 megapixel voor je groepfoto’s. de speciale focussensor zal het kwartet compleet maken en zorgen dat de camera snel scherp stelt.

Een telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy Note 20

je wilt je nieuwe telefoon natuurlijk zoveel mogelijk beschermen tegen val en stootschade. Dit zal daarom ook een top prioriteit zijn bij de nieuwe Samsung Galaxy Note 20. Een Samsung galaxy Note 20 hoesje , is hier natuurlijk een vereiste bij. Op dit moment zijn er nog weinig hoesjes voor deze telefoon te vinden. Echter, zal dit binnen kort snel veranderen.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/Samsung-Galaxy-Note-20-Hoesjes