Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Vervoer en transport

Koeltransport binnen- en buitenland

Frigo Group verzorgt opslag en koeltransport van levensmiddelen voor grote en kleine bedrijven. Denkt u aan brood, fruit, groenten, ijs, patates frites, vis en vlees. Op de website omschrijft Frigo haar filosofie als volgt: “ (…) vlot, klantvriendelijk, duurzaam, efficiënt, veilig, gecertificeerd, no-nonsense en op kwalitatief hoogstaande wijze.” Frigo verzorgt alle diensten die bij een soepele afhandeling van goederen spelen.

Labelen / etiketteren gebeurt op consumenteenheid- of op doosniveau. Pallets worden voorzien van aflever- en SSCC-labels. Dit zorgt voor een snelle scanning in de supply chain en een uitstekende track & trace. Pallethoogtes kunnen aangepast worden door de Frigo Group medewerkers. Houten pallets vervangen door plastic exemplaren of andersom? Het Frigo-team draait er z’n hand niet voor om. Met een professionele palletwikkelaar worden pallets voorzien van folie voordat ze verzonden worden.

Aangezien veel met verse producten wordt gewerkt, is bemonsteren nodig. De klant kan op ieder gewenst tijdstip een bemonsteringsverzoek indienen. Het totaalgewicht per vracht wordt bijgehouden en samen met andere belangrijke gegevens in het Warehouse Management Systeem bijgehouden. Deze info staat ook op de palletsticker.

Duurzaamheid heeft Frigo Group hoog in het vaandel. We lezen op de website “Als boerendochters weten we als geen ander dat je goed moet zorgen voor het land waarop werkt. Zonder tijdige drainage en zonder bemesting zal de volgende generatie zijn brood niet kunnen verdienen op de boerderij.” Frigo-oprichter Hein van Elderen was oorspronkelijk akkerbouwer. De normen en waarden die hij als boer had, heeft hij meegenomen naar zijn nieuwe bedrijf en overgedragen aan zijn kinderen. Een van hen, Margreet van Elderen, heeft de honneurs van vader inmiddels waargenomen. Ook zij zet zich in voor een eerlijke en milieuvriendelijke onderneming die vol trots aan de volgende generatie kan worden doorgegeven.

https://www.frigogroup.com/nl/