Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Telefonie

De beste opties voor beltegoed

De beste opties voor beltegoed

Misschien gebruik je helemaal geen beltegoed en heb je altijd maar een paar minuten van je veel te hoge limiet genuttigd. Of: je reist de hele wereld af en moet steeds minuten bijkopen om maar niet te verdwalen en contact te houden met je familie. Het kan allemaal, en met Lycamobile opwaarderen heb je genoeg opties. Je kan met een klein bedrag en een paar belminuten beginnen, maar je kan ook snel van abonnement wisselen om zo te zorgen dat je nergens gestrand raakt in ‘the middle of nowhere’. Het handige aan Lycamobile? Ze zijn flexibel en hebben veel opties, voor ieder wat wils dus! Lees snel verder om erachter te komen waarom belminuten zo handig zijn, en waarom flexibiliteit qua minuten fijner is dan vast zitten aan één bepaald abonnement voor een te lange tijd.

Er is altijd wel iemand te bellen

Misschien weet je van jezelf dat je contact nodig hebt met mensen om de dag door te komen, of je wil juist graag je familie spreken na een drukke dag werken als expat in een vreemd land. Lebara beltegoed biedt hetzelfde als Lycamobile: flexibiliteit en veel abonnementen om uit te kiezen. Misschien is het juist wel dringender: je bent terecht gekomen in een noodsituatie en weet niet wat je moet doen, dus je belt het noodnummer, alleen om erachter te komen dat je geen beltegoed hebt! Beltegoed is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor een ander. Het doet je vaak veiliger voelen dat iemand één telefoonnummer van je is verwijderd, dus snel opwaarderen!

Welk abonnement past bij jou?

Het is dus vooral een kwestie van wat jij nodig hebt in een maand, maar ook vooral denkt nodig te hebben. Het is misschien een goed idee om je beltegoed te verhogen in de maand dat je op vakantie gaat, omdat je misschien meer gebruikt wanneer je familie belt om ze weer even te spreken, of om zeker te weten dat er niks gebeurt. Soms komt het ook voor dat er in het buitenland andere kosten worden toegeschreven aan bellen, sms’en en internet, waardoor je meer gebruikt voor dezelfde hoeveelheid in Nederland. Altijd handig om even te checken dus, en voor de zekerheid je abonnement voor een maandje iets hoger te zetten!