Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw lippen opvullen bij Van Lennep Kliniek

Wilt u mooie volle lippen krijgen door een lipvergroting ofwel lippen opvullen? Het opvullen van uw lippen kunt u goed en veilig laten doen bij Van Lennep Kliniek. Deze ingreep wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. Cosmetische artsen zijn vakspecialisten, ze zullen uw lippen altijd subtiel vergroten zodat het effect natuurlijk blijft. Ook hebben deze artsen veel ervaring in het vergroten en opvullen van de lippen. Uw gehele gezicht wordt goed bekeken om zo tot de beste balans te komen. Uw lippen zullen na de vergroting dus mooi in verhouding bij uw gezicht passen. De behandeling van het opvullen van de lippen neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Lippen opvullen kunt u door verschillende redenen laten doen:

  • Uw lippen zijn ongelijk en u wilt dat ze weer in balans gebracht worden
  • U heeft smalle lippen en u wilt ze voller maken
  • U heeft dunne lippen gekregen door het ouder worden en u wilt ze opvullen
  • U heeft rokerslijntjes bij uw lippen en u wilt dat deze minder zichtbaar zijn
  • U heeft een litteken bij uw lippen en u wilt deze opvullen

Filler met hyaluronzuur

Bij Van Lennep Kliniek wordt er bij het opvullen van lippen gebruik gemaakt van fillers met hyaluronzuur. Het resultaat bij deze fillers is zeer natuurlijk en de lipfillers zijn uitermate veilig. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, hierdoor wordt het goed door uw lichaam opgenomen. De filler die toegebracht wordt is een tijdelijke filler, permanente fillers zijn tegenwoordig namelijk niet meer toegestaan. U zult ongeveer 9 maanden tot 1 jaar van het resultaat kunnen genieten. Na deze periode kunt u zonder problemen de behandeling herhalen.

De lipfillers waar Van Lennep Kliniek mee werkt zijn van de merken Restylane Kysse en Juverderm Volbella. Het voordeel bij deze twee merken is dat de fillers een lichte verdoving bevatten. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos. Wanneer u zeker wilt zijn van een totaal pijnloze behandeling kan de cosmetisch arts verdovende crème op de lippen aanbrengen. 

Wilt u een goed advies of heeft u vragen over het opvullen van lippen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/