Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Verbouwen

Een schakelunit als schaftwagen op de bouwplaats gebruiken: de voordelen!

Het gebruik van schakelunits op de bouwplaats blijft onverminderd populair. Dit zijn speciale bouwunits, die op locatie doorgaans gebuikt worden als directieruimte. Maar steeds meer ondernemers kiezen voor een multifunctionele inzet van schakelunits, door deze te gebruiken als lokaal kantoor én als schaftwagen voor het team bouwvakkers. Welke voordelen heeft dit allemaal? De belangrijkste voordelen hebben we hieronder voor je in kaart gebracht.

 

Belangrijke pluspunten van een schakelunit

Een schakelunit als schaftkeet gebruiken, zorgt voor korte lijntjes tussen het management en de werkvloer. Deze units zijn ideaal om zowel te vergaderen, als te gebruiken als plek om samen met je collega’s te schaften. Hierdoor gebruik je de aanwezige ruimte optimaal. Mocht het ineens slecht weer worden, dan kan jouw personeel snel de schakelunit induiken om te schuilen. Verder kan het de ideale oplossing zijn om na afloop van de werkdag bouwaccessoires en gereedschap in op te slaan. Veilig en droog.

Bouwunits en schakelunits zijn veilig en goed af te sluiten, zodat alle bouwmaterialen en benodigdheden gedurende de nacht en/of het weekend weggezet kunnen worden. Dit scheelt natuurlijk een hoop heen-en-weer-gerijd tussen het bedrijfspand en de bouwlocatie. Er hoeft immers niet met spullen gesleept te worden. Weer een andere echte pre van een schakelunit inzetten, is dat deze keten in een handomdraai uitgebreid en vergroot kunnen worden. Niet alleen op de begane grond door een extra unit toe te voegen, maar ook de lucht in. Mocht een project dus onverwacht groter uitpakken dan vooraf geraamd, dan is dit met een of meer extra schakelunits eenvoudig bij te sturen. Met deze units ben je in de bouw dus uiterst flexibel!

 

Meer weten over schaftketen en schakelunits?

Wil je meer informatie over het gebruik van schakelunits op de bouwplaats, bijvoorbeeld als directiekeet of schaftkeet? Bekijk dan het kwalitatief hoogstaande assortiment van een ervaren expert op het gebied van schaftketen.