Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Led verlichting online kopen

Ben je op zoek naar kwalitatieve LED’s voor een scherpe prijs? LED online is de webshop voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om sfeervolle en energiezuinige etalage verlichting of trendy LED spots in de woonkamer; bij LED Online slaag je gegarandeerd.

Kwaliteit en goed advies

Naast kwalitatieve producten kun je ook terecht voor goed advies. De adviezen die LED Online geeft, beperken zich niet tot tips over soorten led-armaturen, kleurtemperaturen en de beste plekken om lampen op te hangen. Onze adviseurs zijn echte LED fans. Zo kunnen ze onze zakelijke klanten bijvoorbeeld van alles vertellen over de EIA.

De afkorting staat voor: Energie-investeringsaftrek. Deze overheidsregeling maakt het mogelijk dat bedrijven 45,5% van de investeringskosten in duurzaamheid kunnen aftrekken van de fiscale winst. Het gaat om geld dat besteed is aan CO2-reductie, energiezuinige technologieën en duurzame energie. Gemiddeld genomen, zo liet de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) uitrekenen, levert de EIA ondernemers 11% voordeel op. Een belangrijk onderdeel van de EIA is de Energielijst. De duurzaamheidsinvesteringen moeten namelijk voldoen aan een van de codes op deze lijst.

LED en lichtmanagement

Een aanvullende manier om voortaan flink te besparen: inzetten op een lichtmanagementsysteem. Hiermee wordt bedoeld: het vanuit één centraal punt aansturen van alle ledlampen. Het komt erop neer dat je in een digitaal programma aangeeft welke lampen wanneer, op welke sterkte en eventueel in welke kleur branden. Dit doe je eenmalig, in het vervolg gaat de verlichting vanzelf aan en weer uit. Het doen van tussentijdse aanpassingen is eenvoudig. Geen enkele lamp zal nog te lang of te fel branden. Je ziet dit gegarandeerd terug in de maandelijkse nota. Aanwezigheidsdetectie (een lamp gaat aan zodra iemand een ruimte inloopt) en daglichtsturing (het licht dat een lamp afgeeft, beweegt mee met het natuurlijke daglicht) zijn in een lichtmanagementsysteem geïntegreerd.