Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Tolk in het Duits: perfect tijdens bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een professionele tolk die vloeiend Duits spreekt? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze tolken zijn beëdigd en hebben de nodige ervaring om u in een tal van situaties van dienst te zijn. De tolk Duits vertaalt elk gesprek correct en transparant. Daarnaast kunt u de tolk Duits ook inschakelen voor het vertalen van uw schriftelijke teksten. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van zeer uiteenlopende teksten; voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren kunnen ons inschakelen voor het vertalen van bijvoorbeeld hun diploma’s, juridische documenten, medische documenten en veel meer. Bedrijven kunnen ons inschakelen voor het vertalen van bijvoorbeeld websites, handleidingen en brochures.

Tolk Duits voor elke gelegenheid

Onze tolk Duits kan u helpen in een tal van situaties. Heeft u een tolk Duits nodig voor een belangrijke onderhandeling, een klantbezoek of een conferentie; wij hebben een tolk voor elke gelegenheid. U kunt ons ook inschakelen wanneer u bijvoorbeeld een tolk nodig heeft voor uitleg over een product of als als gastvrouw bij een evenement. Daarnaast bieden onze tolk vertalers verschillende soorten tolkdiensten. U kunt hierbij denken aan simultaantolken of consecutief tolken. Bij simultaan tolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats waarop er gesproken wordt, terwijl bij consecutief tolken de verteller een pauze inlast. De tolk spreekt dan tijdens deze pauze.

Tolk Duits voor meest uiteenlopende tolk- en vertaaldiensten

De tolk Duits staat garant voor de kwaliteit van de vertaling. Het tolken kan niet alleen op iedere gewenste locatie plaatsvinden, maar ook telefonisch, via Zoom of via elke andere online videoconferentie service. Voor al uw tolk- en vertaaldiensten hebben wij professionals die beschikken over de juiste kennis. Hiermee kunnen we u ten allen tijde voorzien van correcte en zorgvuldige vertalingen. Ook voor uw spoedopdrachten kunt u tolk Duits inschakelen. Heeft u vragen over onze diensten of bent u op zoek naar een tolk of vertaler? Neem dan gerust contact met ons op.