Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Gezondheid

Lekker sporten in Schagen

De allerleukste manier om te sporten in Schagen is bij Yogaschool Alyna. Bij Yogaschool Alyna kun je op een relaxte, maar leuke manier sporten! Mijn ervaring was heel prettig en heb zelf nog nooit zo’n leuke sport gedaan. Bij Yogaschool Alyna geven ze namelijk een unieke les waarin je de perfecte verhouding tussen Yin en Yang kunt ervaren. Je kunt dus sporten en ontspannen, maar ook actief bewegen. Het is werkelijk heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.

Waarom raad ik dit aan?

Ik raad dit aan omdat ik zelf van actieve sport houdt. Ik heb jarenlang voetbal gedaan en wat handbal, maar merkte dat dit erg blessure gevoelig is. Yoga Fit Mix bij Yogaschool Alyna is dit niet. Je sport om een rustige en verantwoorde manier. Je bent niet bezig met het behalen van een doel, maar juist met het voelen van je lichaam. Je kunt zover gaan als je wilt, maar ga niet over je grens. Dit wordt ook aangemoedigd. Verder kun je altijd om hulp vragen als je er niet uit komt. Het is aan jou wat je wilt, dat is zo fijn.

Professionele begeleiding.

Mijn ervaring was dat de begeleiding zeer professioneel is bij Yogaschool Alyna. Je wordt van A tot Z meegenomen in de yoga-bewegingen en je kunt echt genieten van de houdingen. Je beweegt aan de hand van verschillende disciplines. Denk aan: animal movements, yoga, dans en fitness houdingen. Echt een leuke sport als je het mij vraagt. Je bent niet competatief bezig, maar je daagt jezelf wel uit. 

Je kunt het een keer proberen als je wilt, ga dan gewoon even naar hun website en vraag een gratis proefles aan. Dus als jij graag wilt sporten in Schagen? Dan past deze sportles echt bij jou. Zo niet? Ook goed, het maakt niet uit. Voel zelf wat goed voelt.

https://yogaschoolalyna.nl/sporten-in-schagen/