Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen een tweedehands en een refurbished IPhone 11

Wil jij graag een IPhone 11 aanschaffen? Dan kun je natuurlijk voor een tweedehands IPhone 11 gaan, aangezien je dan veel geld kan besparen. Maar weet je ook dat er nog andere én zelfs betere opties zijn. Een refurbished IPhone 11 is een gebruikte IPhone die helemaal wordt opgeknapt. Je koopt dus een [praktisch nieuwe IPhone 11 voor een veel goedkopere prijs. Je lees in dit artikel alles over de verschillen tussen een tweedehands en refurbished IPhone 11.

 

Wat is precies een refurbished IPhone 11?

Laten we beginnen met het uitleggen wat precies een refurbished IPhone 11 inhoudt. Refurbished betekent in het Nederlands gereviseerd. Bedrijven zoals Mobico die gespecialiseerd zijn in het refurbishen van apparatuur kopen gebruikte of overgebleven apparaten zoals IPhones op om ze vervolgens op te knappen. Ze controleren en indien nodig repareren de smartphones zo dat de klanten weer een zo goed als nieuwe IPhone kunnen bemachtigen voor een aangename prijs. Je hoort het eigenlijk al wel een beetje; er zitten vele voordelen aan het kopen van een refurbished IPhone 11.

 

Betere kwaliteit

Het grootste voordeel ten opzichte van een tweedehands IPhone 11 is dan een refurbished IPhone 11 een veel betere kwaliteit heeft. Als jij een tweedehands IPhone 11 wilt aanschaffen, dan kan het zo zijn dat de IPhone er goed uit ziet van de buitenkant. Geen krasjes, geen deukjes etc. Maar je kunt natuurlijk niet zien hoe het met de batterij gaat of hoe de microfoon het nog doet. Bij het kopen van een tweedehands IPhone kan het dus zo zijn dat jij binnen de korstte keren weer naar de maker moet voor bijvoorbeeld een nieuwe batterij. Bij een refurbished IPhone 11 worden alle delen van de smartphone gecontroleerd. Als er sprake is van schade worden de onderdelen gerepareerd of vervangen door onderdelen van topkwaliteit. Daarnaast heb je ook nog garantie op je IPhone 11 waardoor je altijd terug kan komen als er problemen zijn.

 

Beter voor het milieu

Het kopen van een tweedehands IPhone 11 is geheid duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Het is namelijk zo dat je de producten hergebruikt. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen worden vrij gemaakt voor de productie van een nieuwe telefoon. Je bent dus circulair bezig en geeft een IPhone een nieuw leven. Het is echter wel zo dat een tweede hands IPhone toch snel het lootje kan leggen aan gebrek aan onderhoud. Zoals al eerder vermeld zijn refurbished IPhones dus van een zeer goede kwaliteit en kunnen daardoor langer mee. Zo consumeer jij nog minder apparatuur en vooral nieuw appratuur. Een refurbished IPhone is dus toch duurzamer.

 

Overeenkomst: goed voor je portemonnee

Wat een tweedehands IPhone en een refurbished IPhone wel met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei erg aardig zijn voor je portemonnee. Het verschil tussen een nieuwe IPhone en een tweedehands IPhone kan wel oplopen tot 60%. En dat nog met de kwaliteit van een refurbished IPhone, dan zit je helemaal goed voor de komende jaren.