Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Mijndeurenwinkel.nl levert voordeuren en binnendeuren in uiteenlopende stijlen en maten

Voor klassieke binnendeuren is Mijn Deuren Winkel een uitstekend adres. Je kunt er deuren van betrouwbare merken als Austria, Skantrae en Weekamp bestellen. De breedtematen van de verschillende deuren gaan van 63 tot 93 cm. Qua hoogte zijn er 3 mogelijkheden: 201,5; 211,5 en 231,5 cm. Er zitten glasdeuren tussen, exemplaren met glas in lood, stompe deuren en opdek-modellen. De Classic Black Zandvoort is een voorbeeld van een bijzonder stijlvolle binnendeur. De deur heeft een klassiek, oudhollands profiel en een slotgatboring geschikt voor Nemef 1200 sloten. Op de Classic Black Zandvoort zit 12 jaar garantie. Bijpassende Paumelle scharnieren en een chique Timeless 1934 deurkreuk -in zwart met zilver- zijn op voorraad bij Mijn Deuren Winkel. Je kunt ook kiezen voor de speciale combideal. Voor een scherpe prijs krijg je bij de deur dan een basic deurkruk, een magneet loopslot met voorplaat en kogellager scharnieren geleverd. Allemaal in stijlvol zwart.

Ruime collectie Weekamp deuren bij mijndeurenwinkel.nl

Weekamp voordeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Johan Weekamp en Richard Weekamp-respectievelijk algemeen directeur en hoofd verkoop handel en retail- geven leiding aan Weekamp Deuren B.V., dat valt onder Reesthout b.v. Dit familiebedrijf bestaat al zo’n 40 jaar en is toonaangevend in de ramen- en deurenbranche. Naast Nederland zijn er ook vestigingen in Engeland, Tsjechië en Indonesië. Op al die plekken en bij alle teams staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bovenaan. Duurzaamheid, kennisdeling en digitalisering zijn belangrijke pijlers. De collectie Weekamp voordeuren die mijndeurenwinkel.nl aanbiedt, is globaal onder te verdelen in:

-landelijk;

-klassiek;

-modern;

-tijdloos.

Welke vormgeving het best past, is afhankelijk van het soort woning en de inrichting. Als je er zelf niet uitkomt, kun je advies vragen aan de medewerkers van Mijn Deuren Winkel. Dit zijn de opties: stuur een berichtje aan klantenservice@mijndeurenwinkel.nl, bel met 0252-347395 of app naar 06-15060895. Langskomen en een kijkje nemen in de showroom aan de Walserij 60 in Noordwijkerhout kan natuurlijk ook. Het wordt op prijs gesteld als je van te voren een afspraak maakt.

https://www.mijndeurenwinkel.nl/