Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Kies Kewodak voor een betrouwbare dakdekker in Leiden

Voor een betrouwbare, ervaren en gespecialiseerde dakdekker in leiden kunt u het beste voor Kewodak kiezen. Wij durven met trots te zeggen dat we een hele berg aan ervaring hebben opgebouwd, we bestaan namelijk al 35 jaar! Wij zijn met ons bedrijf aangesloten bij Vebidak en zijn erkend door Dakmerk. Vanzelfsprekend hebben we ook het VCA- en KOMO procescertificaat in ons bezit.

Bij al onze projecten streven we naar perfectie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij vinden verantwoord ondernemen zeer belangrijk en gaan altijd voor het hoogst haalbare. Wij geven garantie op het dakwerk dat wij uitvoeren. We leveren verschillende soorten dakbedekking voor platte daken. Heeft u een bedrijf of winkelpand en wilt u dat het binnen wat koeler wordt? Dan is een wit dak de oplossing voor u. Een wit dak kaatst de zonnestralen terug in plaats van dat het de stralen opneemt. Hierdoor blijft het dak, en dus meteen het pand, een fiks aantal graden koeler. Houdt u van beplanting en wilt u meteen een steentje bijdragen aan het milieu? Dan adviseren wij een groen dak. Bij een groen dak plaatsen we verschillende planten op het dak, zoals grassen, mossen en vetplanten. Het dak is goed voor de luchtkwaliteit, het rioleringsstelsel en werkt isolerend. Ook komen er diverse vogels en insecten op een groen dak af, dat weer goed is voor de dierenpopulatie. Maar ook EPDM dakbedekking, dak met zonnepanelen, isolerende dakbedekking en gerecyclede dakbedekking wordt door ons aangelegd.

Wat is Dakmerk?

We vertelden al eerder dat wij zijn erkend door Dakmerk. Maar wat is Dakmerk precies? Het is een keurmerk, voor kunststof en bitumineuze daken, dat staat voor kwaliteit. Het is onafhankelijk van handelaren en producten. Dakdekkers die gecertificeerd zijn door Dakmerk voldoen allemaal aan de zeer strenge criteria van het keurmerk. Hier valt onder andere onder dat het bedrijf KOMO- gecertificeerd moet zijn en dat het bedrijf zijn projecten vooraf toetst. Er moet hierbij onder andere getoetst worden op de materiaalkeuze en dak systeemkeuze.

Steekproefsgewijs wordt door onafhankelijke inspecteurs gecontroleerd of de juiste manier van aanbrengen van de dakbedekkingsconstructies bij projecten wordt nageleefd. Door te kiezen voor een bedrijf dat erkend is door Dakmerk heeft u maximale zekerheid!

  

https://www.kewodak.nl/