Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Onderwijs

Nieuwe tijden vragen om ontwikkeling

Nieuwe tijden vragen om ontwikkeling 

Sinds maart is er veel veranderd voor Nederland en de bijbehorende sectoren. Ook de onderwijssector wordt geraakt, met veel onduidelijkheid als gevolg. Deze onduidelijkheid zorgen ervoor dat veel scholen zelf moeten beslissen wat de beste keuze is om te maken op dat moment. Vervolgens kan er een week later een beslissing worden genomen door de overheid waardoor de school weer een andere, nieuwe, keuze moet maken. Vanaf nu is het dus verstandig om op een andere manier naar de situatie te kijken, met het idee dat alles weer op slot kan en we daar klaar moeten zijn. 

CKVdag is een organisatie die hier actief mee bezig is, verschillende organisaties uit de kunst- en cultuursector steken hier de handen in een om vernieuwende manieren van kunsteducatie aan te bieden. CKVdag biedt drie verschillende manier van het geven van workshops aan: Fysiek, Hybride en Online. Bijna alle workshops van CKVdag kunnen in deze drie vormen gegeven worden, met dezelfde kwaliteit. 

Hoe is het om op Pinkpop te staan? 

 Een van die workshops is een workshop van Tim van Esch, de leadzanger van The Handsome Poets. Hij kan de leerlingen veel vertellen hoe het is om uit het niets heel erg bekend te zijn en op de grootste podia’s van het land te spelen. The Handsome Poets zijn voornamelijk bekend van het nummer dat door de Olympische Spelen is gekozen als themanummer van het jaar, en daardoor veel beluisterd werd. Tim kan zowel fysiek, hybride als online vertellen aan de leerlingen wat hier allemaal bij komt kijken en wat het met hem als artiest gedaan heeft om door dit proces te lopen. Daarnaast kan hij veel vertellen over het maken van muziek, het opnemen van muziek en het nawerk wat komt kijken bij het uitbrengen van een album. 

Klinkt dit interessant? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden. 

https://CKVdag.nl