Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zorg

Tijdelijk werken in Nederland

Het hebben van een zorgverzekering is verplicht. Dit geldt ook voor mensen die tijdelijk werken in Nederland als buitenlander. Zelfs als u in uw land van herkomst al een zorgverzekering heeft. Om noodzakelijke zorg te kunnen krijgen in Nederland, heeft u minimaal een basisverzekering nodig. Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u echter kiezen voor een aanvullende verzekering als u andere behandelingen vergoed wilt kunnen krijgen. Komen er gezinsleden met u mee? Dan is het belangrijk dat ook zij verzekerd zijn. Kinderen jonger dan 18 hoeven geen aparte zorgverzekering af te sluiten. Zij zijn met u meeverzekerd.

Zorgverzekering arbeidsmigranten

Wanneer u naar Nederland komt vanuit het buitenland, is er een hoop om te regelen. Om een zorgverzekering af te kunnen sluiten, moet u eerst ingeschreven staan bij de gemeente waar u gaat wonen. Dan kunt u een zorgverzekeraar kiezen die bij u past. HollandZorg biedt een speciale zorgverzekering voor arbeidsmigranten. Deze is eenvoudig af te sluiten en weer stop te zetten wanneer u het land verlaat. Ook op andere manieren zorgen we ervoor dat we het zo makkelijk mogelijk voor u maken. Zo kan uw werkgever de zorgverzekering voor u afsluiten en eventueel ook zorgtoeslag voor u aanvragen. Daarnaast bieden we klantenservice in diverse talen, zodat we u goed van dienst kunnen zijn.

Andere voordelen van HollandZorg

Met een verzekering van HollandZorg krijgt u niet alleen zorg binnen Nederland vergoed. Ook als u tijdelijk in een ander Europees land bent, heeft u recht op noodzakelijke zorg. De vergoedingen kunnen wel verschillen per land. Neem dus altijd contact met ons op als u zorg nodig heeft buiten Nederland. Wij kunnen u dan helpen met het vinden van de juiste zorg.

https://www.hollandzorg.com