Tijdelijk werken in Nederland

Het hebben van een zorgverzekering is verplicht. Dit geldt ook voor mensen die tijdelijk werken in Nederland als buitenlander. Zelfs als u in uw land van herkomst al een zorgverzekering heeft. Om noodzakelijke zorg te kunnen krijgen in Nederland, heeft u minimaal een basisverzekering nodig. Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u echter kiezen voor een aanvullende verzekering als u andere behandelingen vergoed wilt kunnen krijgen. Komen er gezinsleden met u mee? Dan is het belangrijk dat ook zij verzekerd zijn. Kinderen jonger dan 18 hoeven geen aparte zorgverzekering af te sluiten. Zij zijn met u meeverzekerd.

Zorgverzekering arbeidsmigranten

Wanneer u naar Nederland komt vanuit het buitenland, is er een hoop om te regelen. Om een zorgverzekering af te kunnen sluiten, moet u eerst ingeschreven staan bij de gemeente waar u gaat wonen. Dan kunt u een zorgverzekeraar kiezen die bij u past. HollandZorg biedt een speciale zorgverzekering voor arbeidsmigranten. Deze is eenvoudig af te sluiten en weer stop te zetten wanneer u het land verlaat. Ook op andere manieren zorgen we ervoor dat we het zo makkelijk mogelijk voor u maken. Zo kan uw werkgever de zorgverzekering voor u afsluiten en eventueel ook zorgtoeslag voor u aanvragen. Daarnaast bieden we klantenservice in diverse talen, zodat we u goed van dienst kunnen zijn.

Andere voordelen van HollandZorg

Met een verzekering van HollandZorg krijgt u niet alleen zorg binnen Nederland vergoed. Ook als u tijdelijk in een ander Europees land bent, heeft u recht op noodzakelijke zorg. De vergoedingen kunnen wel verschillen per land. Neem dus altijd contact met ons op als u zorg nodig heeft buiten Nederland. Wij kunnen u dan helpen met het vinden van de juiste zorg.

https://www.hollandzorg.com