Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Gezondheid

Nieuwe zorgverzekering voor komend jaar

Is uw huidige zorgverzekering het komende jaar ook nog geschikt voor u? Of verwacht u andere zorg nodig te hebben? Het einde van het jaar nadert en dit is het moment om eventueel een andere zorgverzekering af te sluiten. Niet elke zorgverzekeraar biedt voldoende aanvullende verzekeringen. Het kan daarom in sommige gevallen beter te zijn om te kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Met een zorgverzekering van ZorgDirect heb je een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en stel je zelf de verzekering samen die bij jou past. Met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen kun je altijd de geschikte verzekering vinden.

ZorgDirect zorgpolis 2020

Bij ZorgDirect is de zorgpolis 2020 een restitutiepolis. Dit houdt in dat je helemaal zelf bepaalt naar welke zorgverlener jij wilt gaan voor een bepaalde behandeling. Zolang de kosten voor de zorg redelijk zijn, krijg je deze gewoon van ons vergoed. Ook als wij geen contract hebben afgesloten met de zorgverlener. In de meeste gevallen wordt de factuur direct naar ons verstuurd, zodat je de kosten niet eerst zelf voor hoeft te schieten. En mocht je toch zelf de rekening krijgen, dan is het erg eenvoudig om deze online te declareren. Via Mijn Zorgdirect kun je niet alleen snel declaraties indienen, maar ook je zorgkosten bekijken en je gegevens aanpassen.

Tandartsverzekering afsluiten

Niet iedereen heeft het nodig om verzekerd te zijn voor tandartskosten. Daarom zit een tandartsverzekering niet inbegrepen bij je basisverzekering of aanvullende verzekering, maar kun je deze apart afsluiten. Een tandartsverzekering is handig als je jaarlijks redelijk wat kosten maakt bij de tandarts. Bijvoorbeeld omdat je gaatjes hebt, of er iets anders aan je gebit moet gebeuren. Als je kunt inschatten welke behandelingen je nodig hebt, dan kun je de juiste tandartsverzekering 2020 kiezen. Natuurlijk kunnen wij je hierbij ook helpen. Neem dus gerust contact met ons op.

 

https://www.zorgdirect.nl/