Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

VoIP reseller worden

Kiest u in uw IT- of telecombedrijf voor het aanbieden van VoIP (Voice over IP) naast uw reguliere producten- en dienstenaanbod, dan kan dit een interessante omzetverhoging voor uw onderneming opleveren. Misschien heeft u er tot op heden nog nooit serieus over nagedacht om VoIP aan uw klanten te gaan leveren, omdat u het idee had dat daar een hoop specialistische kennis en een flinke investering voor nodig was. Eerlijk is eerlijk, zelf een VoIP-platform optuigen en onderhouden is geen eenvoudige klus. En het vereist ook de nodige investeringen. U bereikt per slot van rekening alleen een optimaal resultaat als u van de beste voor VoIP geschikte soft- en hardware gebruik kunt maken.

Uitbesteden van VoIP-taken

Alle hierboven genoemde obstakels kunt u omzeilen door in zee te gaan met een betrouwbare telecompartner. VoIP reseller worden bij Telador zorgt er in dat kader namelijk voor dat u gebruik kunt maken van een VoIP-platform dat al volledig opgetuigd is. 

Omdat Telador al haar diensten als ‘white label’ aanbiedt, zal uw bedrijfsnaam en -logo daarnaast voortdurend op het netvlies van uw klanten verschijnen, die hierdoor de indruk krijgen dat ú hun VoIP-aanbieder bent. In werkelijkheid zijn het echter de experts van Telador, die voor perfect functionerende VoIP-verbindingen en de daarbij benodigde hardware zorgen. Ook wanneer er bij hoge uitzondering een storing in het VoIP-netwerk optreedt, komen uw klanten altijd in contact met ervaren Telador servicemedewerkers, die het probleem doorgaans razendsnel oplossen. Die snelle aanpak is mede te danken aan het feit dat het VoIP-netwerk van Telador volledig redundant is, waardoor in het geval van een storing binnen luttele seconden naar het altijd up-to-date zijnde reservenetwerk kan worden overgeschakeld. 

VoIP reseller worden zonder technische knowhow

Kortom, VoIP reseller worden bij Telador vereist niet dat u eerst uitgebreide technische kennis over het functioneren van Voice over IP hoeft op te doen. Het systeem maakt – voor zowel u als voor uw klanten – gebruik van een uiterst intuïtief online dashboard, waarop tal van instellingen naar wens kunnen worden aangepast. 

Omdat u op het technische vlak volledig ontzorgd wordt, betekent Voice over IP reseller bij Telador worden uiteindelijk concreet dat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met het werven van nieuwe klanten, die vervolgens maand na maand bij zullen dragen aan een deel van uw bedrijfsomzet.