Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Permanente eyeliner laat je ogen meer spreken

Vraag jij je af wat permanente eyeliner voor je ogen kan doen? Permanente make-up op de ogen, oftewel permanente eyeliner, kan je ogen meer laten spreken. Wanneer de permanente eyeliner goed gezet wordt zullen je ogen optisch groter worden. Het is in dit geval belangrijk dat de eyeliner niet helemaal doorloopt tot in de ooghoeken maar dat het lijntje iets eerder stopt. Ook is hierbij het effect van uitloop erg mooi, dat wil zeggen dat het lijntje vervaagd uitloopt naar het einde waardoor het een zeer mooi effect krijgt. Met permanente eyeliner is het ook mogelijk om een liftend effect van de ogen te creëren. Door het contrast van de permanente make-up zullen je ogen veel meer spreken. Wanneer je wat ouder bent zul je er zelfs wat jonger uit gaan zien!

Easy Beauty is een ervaren en betrouwbare salon om PMU te laten zetten

Bij salon Easy Beauty kan je al jarenlang permanente make-up laten zetten. Je wordt hier hartelijk ontvangen en krijgt iets te drinken aangeboden. Er wordt altijd goed geluisterd naar jouw wensen en waar nodig advies gegeven. Voordat de definitieve permanente make-up wordt gezet zal er eerst een voorbeeld getekend worden met gewone make-up. Dit wordt gedaan om te bekijken of de make-up gelijk zit, de kleur kloppend is bij je haarkleur en gezicht en je zelf tevreden bent met het resultaat. Is het 100% naar jouw wens? Dan zal de permanente make-up aangebracht worden.

Easy Beauty is gevestigd in ‘s Gravenmoer, dit ligt tussen Breda en Tilburg. Voor de salon zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Ga voor natuurlijke wenkbrauwen met de hairstrokes techniek

Wil jij graag permanente make-up op je wenkbrauwen laten zetten en vraag je je af wat er allemaal mogelijk is en welke methode het meest natuurlijke effect geeft?

Voor een zeer natuurlijk effect kan je het beste kiezen voor de wenkbrauwen hairstrokes techniek. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw haartje voor haartje opgebouwd. Wanneer de behandeling klaar is zijn je wenkbrauwen niet meer van echt te onderscheiden!

 

https://www.easy-beauty.nl/