Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Hobby en vrije tijd

Slot openen met haarspeld

Als je jezelf hebt buitengesloten hoeft dat geen duur telefoontje naar de slotenmaker te betekenen. Gelukkig kun je met een haarspeld een slot openen.

Bepaal het type slot dat je hebt. Haarspelden zullen werken op de meeste deursloten, dat wil zeggen, sloten waar je de sleutel in de deurknop, meestal te vinden in het interieur kamers. In het algemeen, hoe ouder en minder duur het slot is, hoe groter de kans dat een haarspeld zal zijn om het te kunnen openen

Zeker, velen van ons houden hun haar niet op zijn plaats met haarspelden, maar voor het geval dat we moeten inbreken in een veilige locatie, zoals de bezemkast die we zelf hebben afgesloten, zou het geen kwaad kunnen om te weten hoe ze te gebruiken om een slot te kiezen.

Er zijn ergere dingen waar je een lockpick set van kunt maken. Nadat je twee haarspelden hebt vastgezet, een voor de spansleutel en een voor een kleine lockpick. Om de kleine haak te maken maak je de pick gewoon plat en verwijder je de rubberen dop van de zijkant zonder golven; dit is de kleine haak. Om de spansleutel te maken, buig je de tweede pin doormidden. Eenvoudig.

De gids fungeert ook als een zeer goede beginnershandleiding voor het selecteren van sloten, die de soorten eenvoudige sloten behandelt die men waarschijnlijk zal tegenkomen, en de verschillende tekortkomingen van hun constructie die de pogingen om ze te openen kunnen belemmeren. De hele site is een goede bron voor degenen die genieten van de kunst.

 

Voorbereiding van de haarspeld lockpick set

Verwijder de rubberen of plastic coating op de uiteinden van de haarspeld om twee scherpe, slanke punten te creëren. Zet de twee punten iets uit elkaar.

Steek de twee punten van de haarspeld in het slot. Druk de haarspeld naar voren in het slot – afhankelijk van de deur kan een eenvoudige voorwaartse druk voldoende zijn om het slot te openen.

Schuif de haarspeld in het slot totdat u druk voelt of een klik hoort.

Draai de haarspeld zoals een sleutel en druk tegen de bron van de druk aan.

Verwijder de haarspeld en plaats deze weer terug als het slot hierdoor niet wordt geopend. Blijf de haarspeld in het slot wiebelen tot u tegen de druk in voelt en deze met succes kunt draaien.

 


 

Daarna is het standaard lockpicken. Zet torsie op de loop en prik die pinnen op hun plaats met uw geherconfigureerde mode-accessoires.