Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Social media bureau voor je bedrijf

Wil je graag dat de social media voor jouw bedrijf op een professionele manier gebeurt? Dan kun je het beste een social media bureau inschakelen. Your Business Online heeft als social media bureau al een aantal jaren ervaring met diverse platforms. Wij zijn gestart op het moment dat social media bekendheid kreeg en sindsdien zijn we meegegroeid met alle ontwikkelingen op dit gebied. Ons team van specialisten weet precies hoe de verschillende kanalen ingezet kunnen worden om jouw bedrijf te laten groeien. Je kunt bij ons rekenen op maatwerk en persoonlijk contact, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang.

Wat Your Business Online doet

Bij Your Business Online richten we ons puur op het verzorgen van de social media voor bedrijven. We zorgen ervoor dat jouw zakelijke Facebook of Instagram account er professioneel en aantrekkelijk uitziet en dat deze up-to-date blijft. Ook voor Pinterest, LinkedIn of Snapchat kun je bij ons terecht. We weten met welke platforms je welke doelgroepen kunt bereiken. Aan de hand van jouw wensen stellen we een plan van aanpak op. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag met het creëren van effectieve posts en advertenties. Deze maken we zo, dat jouw doelgroep er niet snel voorbij zal scrollen.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is anders dan andere social media, omdat het speciaal voor zakelijk gebruik is. Dit maakt het een geschikt platform voor bedrijven die producten of diensten aanbieden aan andere bedrijven (B2B). Als LinkedIn op de juiste manier gebruikt wordt, kan er veel mee bereikt worden. Your Business Online zorgt voor goede content om jouw potentiële klanten aan te spreken. Ook adverteren op LinkedIn is een erg effectieve manier die we graag inzetten. We horen graag wat jouw ideeën zijn, zodat we voor je aan de slag kunnen.

https://www.yourbusinessonline.nl/