Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Zoetermeer

Als u een letselschade advocaat nodig heeft, dan wilt u wel graag iemand met voldoende ervaring. Het claimen van letselschade is vaak een ingewikkeld proces, waarvoor specifieke kennis nodig is. Elke letselschade zaak is anders en daarom is enige ervaring nodig om uw zaak goed af te kunnen ronden. Voor een goede letselschade advocaat Zoetermeer kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Al jarenlang legt hij zich toe op de meest uiteenlopende letselschade zaken. Al veel slachtoffers hebben met behulp van Van Dijk advocaten de beoogde schadevergoeding ontvangen.

Van Dijk specialisme

Letselschade kunt u oplopen op verschillende manieren. Thomas van Dijk is gespecialiseerd in het helpen van slachtoffers van verkeersongevallen, ongevallen in de werksfeer en slachtoffers van medische fouten. Ook mensen die een whiplash hebben opgelopen kunnen terecht bij letselschade advocaat Van Dijk. Samen met zijn collega’s beschikt hij over alle benodigde kennis om uw belangen te behartigen. Hij weet precies welk bewijsmateriaal er nodig is om sterk te staan tegenover de tegenpartij. Al het juridische papierwerk kunt u uit handen geven, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Van Dijk gaat op zeer effectieve wijze voor u aan de slag en houdt hierbij altijd rekening met uw situatie.

Kosten letselschade advocaat

Voorheen was een advocaat inschakelen alleen mogelijk voor mensen die dit konden bekostigen. De advocaat had geen belang bij het wel of niet succesvol afronden van een zaak. Hierdoor liepen slachtoffers de kans om geld kwijt te zijn aan een advocaat, zonder uiteindelijk een schadevergoeding te ontvangen. Bij Van Dijk loopt u dit risico niet, want hij werkt op basis van no-cure-no-pay. Ontvangt u geen schadevergoeding, dan betaalt u ook geen kosten voor de diensten van uw advocaat. Neem voor meer informatie over claimen letsel Zoetermeer contact met ons op, of meldt uw zaak aan op de website.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/