Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Tweewielers

Voor een dynamische fietsmeting gaat u naar deze speciaalzaak

Sportfietsers zijn altijd op zoek naar een manier om hun prestaties naar het volgende niveau te tillen. Wilt u dit ook, maar weet u niet waar u uw fietsgebruik nog kunt optimaliseren? Boek dan een dynamische fietsmeting met uw racefiets bij Wielerhuis Marel, dé specialist in Naaldwijk voor sportfietsers. Hierbij ontvangt u persoonlijk advies van een ervaren expert die zelf ook fietssport beoefent. Voorkom lichamelijke klachten en verbeter uw prestaties door hun advies op te volgen en de fiets perfect op uw lichaam af te laten stellen.

Hoe gaat een fietsmeting van deze professionals in zijn werk?

Als u een fietsmeting plant bij deze specialist voor uw racefiets, wordt uw fiets in een smarttrainer gezet. Vervolgens gaat u er een stuk op fietsen onder observerend oog van een van de medewerkers. Er komt geen ingewikkelde technologie aan te pas: deze experts kijken liever zelf goed naar uw houding door diverse posities uit te proberen en goed naar u te luisteren. Zo krijgt u echt een uniek en persoonlijk advies waar u zeker iets aan heeft. Uw houding en algehele fietservaring kunnen ook verbeterd worden met de juiste afstelling van bijvoorbeeld uw zadel (kanteling, setback, hoogte), het correcte stuur (stuurdiepte, stuurvorm), en de schoenplaatjes. De specialist die u begeleidt vertelt u wat het beste is voor u en uw racefiets. De meting neemt in totaal ongeveer een uur in beslag. Het is ook mogelijk om losse diensten af te nemen, zoals een zadelmeting of het afstellen van de schoenplaatjes. Zo hoeft u niet voor een hele fietsmeting te betalen als u enkel last heeft van uw zadel.

Plan uw meting in bij deze experts

Om het beste uit iedere rit te halen, maakt u een afspraak voor een fietsmeting bij Wielerhuis Marel in Naaldwijk. U profiteert bij deze ervaren professionals enkel van het beste advies van enthousiaste experts. Dankzij de fietsmeting ontvangt u zeer persoonlijk advies om uw ritten te optimaliseren en meer te bereiken. Maak uw afspraak bij deze speciaalzaak.