Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Tweewielers

Creëer uw eigen e-bike met een ombouwset

Uw eigen fiets zit toch vaak het lekkerste. U bent er al geruime tijd aan gewend en weet precies wat u van uw stalen ros mag verwachten. Echter mag u uzelf soms ook wat meer comfort bieden. Vooral wanneer u merkt dat fietsen niet meer geheel vanzelf gaat, maar u dit gevoel van vrijheid nog niet wilt inleveren, is een elektrische fiets een goede uitkomst. Wat moet u dan met uw huidige fiets? Het antwoord daarop is simpel. U behoudt uw eigen fiets en maakt er met gebruik van een ombouwset een e-bike van. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. U behoudt het comfort van uw eigen fiets terwijl u alle gemakken van een e-bike ervaart.

Voor iedere fiets een passende ombouwset

Bij Bikes 2 Enjoy begrijpen de medewerkers maar al te goed dat iedere fiets anders is en u zeker vragen heeft over de mogelijkheden van een ombouwset voor uw fiets. Daarom vertellen zij u daar in de showroom graag alles over. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden, maar ook voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Ook de intensiteit van het gebruik van uw fiets is belangrijk bij de afweging welke ombouwset het best geschikt is voor uw wensen. Om iedere portemonnee te kunnen bedienen, vindt u bij dit bedrijf diverse soorten ombouwsets, zoals:

  • Ombouwset budget
  • Ombouwset lange afstanden
  • Ombouwset MTB

Met een ombouwset van dit bedrijf wordt uw fiets gegarandeerd een comfortabele e-bike.

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u de mogelijkheden van een e-bike ombouwset in het echt aanschouwen? Breng dan zeker een bezoek aan de showroom van Bikes 2 Enjoy in Breda. Hier vindt u tal van voorbeelden en vertellen de specialisten u graag meer over alle voor en nadelen van de verschillende sets. Bent u er nog niet over uit of u een ombouwset of een volledig elektrische standaardfiets wenst? Dan voorzien zij u aldaar graag van het beste advies. Wacht dus niet langer en ontdek alle mogelijkheden.

https://bikes2enjoy.nl/