Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zorg

Wat kan ik betekenen voor mijn kind?

Wat kan ik betekenen voor mijn kind?

Wanneer het voor de ouder duidelijk wordt dat je kind niet zo goed in zijn of haar vel zit zullen we snel de schuld bij onszelf leggen. Dit hoeft niet. Opvoeding staat niet altijd gelijk aan hoe het kind zich voelt. Wanneer je doorhebt dat je kind wat minder goed in zijn of haar vel zit en je je zorgen maakt, is het belangrijk dat je duidelijk maakt voor het kind dat je er voor hem of haar bent, en dat jullie samen hulp gaan zoeken. Hiervoor heb je de perfecte soort hulp, een kindercoach. Kindercoach Houten is bijvoorbeeld een erg goeie. 

Wanneer moeten we naar een kindercoach?

Een kindercoach zoals Kindercoach Houten kan je helpen wanneer je vragen hebt over opvoeding, of hulp nodig hebt met het gedrag of de ontwikkeling van je kind. Ze helpen je wanneer je kind moeite heeft met het reguleren van bepaalde emoties, zoals bijvoorbeeld angst, boosheid, verdriet en zekerheid. Ook helpen ze wanneer er net een scheiding heeft plaatsgevonden, sommige kinderen hebben het hier namelijk heel erg moeilijk mee. Hetzelfde geldt voor wanneer het kind te maken heeft met het overlijden van een dierbare. Ook wanneer het kind moeite heeft met in slaap vallen kan hier goed bij geholpen worden.

Wat doet een kindercoach?

Door het werken met een kindercoach leert het kind dingen op een andere manier te bekijken. De kindercoach werkt met het kind en leert hem of haar meer in contact met zichzelf en anderen te komen. Er is veel aandacht voor de goede kwaliteiten die het kind al beschikt, dus wat hij of zij wel al goed kan. Door het stimuleren van deze goede kwaliteiten krijgt het kind meer zelfvertrouwen, en kan zich van daaruit verder ontwikkelen. De hulp van een kindercoach is kortdurend en praktisch, en zij mogen geen diagnoses stellen.

 

https://coachpraktijkgroei.nl