Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Wordt fit vanuit huis met het ems trainer apparaat van StimaWELL

Voorheen was sporten met ondersteuning van ems alleen mogelijk bij de fysiotherapeut of sportschool. Tegenwoordig is er ook een apparaat beschikbaar waarmee je thuis kunt trainen. Het beste ems trainer apparaat huur of koop je bij StimaWELL.

StimaWELL is onderdeel van het Duitse Schwa Medico en ontwikkeld en levert al meer dan 40 jaar medische apparaten speciaal voor elektronische therapieën. Het nieuwste en beste apparaat dat zeer geschikt wanneer je thuis wilt trainen is de ems trainer. Het apparaat is zeer veelzijdig en voor verschillende doeleinden in te zetten. Wil je graag gericht afvallen of hardnekkige cellulitis op lastige plekken kwijtraken? Wil je je spieren sterk maken? Wil je een totale work-out om fit te worden? Wil je een verbeterde stofwisseling? Of wil je je beter kunnen ontspannen? Voor ieder doel biedt de ems trainer de juiste ondersteuning.

Bekijk goed welke ems apparaten goed zijn

Wanneer je een ems apparaat wilt aanschaffen of huren is het belangrijk om op de volgende punten te letten.

  • Een ems trainer werkt op stroom. Veiligheid is hierbij erg belangrijk. Let daarom goed op of de ems trainer die je op het oog hebt een Europees goedgekeurd medisch hulpmiddel is.
  • Wil je een ems trainer waarmee je niet alleen je buikspieren maar ook de overige spieren in je lichaam kunt trainen? Ga dan voor een apparaat dat 12 stimulatiekanalen bevat. Wanneer een apparaat minder stimulatiekanalen heeft is de werking minder efficiënt.
  • De frequenties van het apparaat zijn belangrijk. De golffrequentie moet in het middenfrequente bereik liggen. Dit houdt in dat de frequentie minimaal 2000 Hz moet zijn. Wanneer de bandbreedte lager is kunnen diepere spierlagen niet bereikt worden. Daarnaast geeft middenfrequente elektrotherapie welke gecombineerd is met gemoduleerde laagfrequente stroom een veel aangenamer gevoel dan wanneer er alleen lage frequenties worden afgegeven.
  • Koop of huur altijd een ems trainer met afstandsbediening. Met de afstandsbediening kan je een training namelijk direct aanpassen of onderbreken.

Heb je bij ons een ems apparaat gekocht of gehuurd? Voordat je aan de slag gaat met de training met elektrostimulatie wordt je door onze ems instructeurs op weg geholpen. Je krijgt een duidelijke en persoonlijke uitleg zodat je precies weet hoe je het apparaat het beste kunt gebruiken.

https://www.stimawell.com/nl-nl