Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Zakelijke taaltraining online volgen

Is het voor uw medewerkers belangrijk dat zij kennis hebben van een buitenlandse taal? Of wilt u zelf uw woordenschat vergroten om uw functie beter te kunnen vervullen? Dan is er de mogelijkheid om een zakelijke taaltraining online te volgen bij The Square Mile. U kunt bij ons terecht voor bijna elke gewenste taal. Daarbij hebben we trainers met ruime ervaring in verschillende vakgebieden. Het voordeel van een online taaltraining is dat u deze kunt volgen op momenten dat het u uitkomt. Zelfs als u voor werk in het buitenland zit. 

Taleninstituut The Square Mile

The Square Mile is al jarenlang het taleninstituut voor bedrijven. We bieden niet alleen online cursussen aan, maar komen ook graag in-company voor een face-to-face training. Onze professionele en ervaren trainers verzorgen cursussen door heel Nederland. Dit zijn geen standaard lespakketten, maar op maat gemaakte trainingen die voldoen aan de wensen en eisen van uw bedrijf. Er wordt gekeken naar de functie en het niveau van de cursisten. Zo creëren we effectieve cursussen die nuttig zijn en voor iedereen te volgen. Of het nu gaat om trainingen voor een grote of kleine groep, of individuele trainingen, The Square Mile biedt een passende oplossing voor het beste resultaat.

Zakelijk Engels leren

U kunt bij The Square Mile natuurlijk terecht voor de gebruikelijke talen, zoals Engels, Duits of Spaans. Maar ook voor heel veel andere talen hebben wij de juiste trainers. U kunt bijvoorbeeld denken aan Russisch, Turks, Arabisch, Pools en Chinees. En alle talen kunnen gevolgd worden voor verschillende sectoren. Van zakelijk Engels tot technisch Pools of Turks voor de publiek sector. Bij The Square Mile is veel mogelijk en wij horen dan ook graag wat uw wensen en verwachtingen zijn. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website, of neem contact met ons op.

https://www.thesquaremile.nl/