Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Vind uw perfecte naambord bij De Naambordensite

Kleine naambordjes, grote naamborden, ronde naamborden, vierkante naamborden. Bij De Naambordensite hebben we het allemaal! Wist u dat De Naambordensite zelfs de grootste naamborden internetwinkel van Nederland en België is? U kunt bij ons terecht voor een naambordje bij de voordeur, een naambord voor bij de stal van uw paard, een naambord voor uw boot, een straatnaambord. Onze naamborden zijn voor talloze doeleinden te gebruiken. Wilt u alleen een klein bordje dat u op een deur kunt plakken, bijvoorbeeld met de tekst ‘kantoor’ of ‘administratie’ erop? Ook dat kan bij ons besteld worden, zelfs in verschillende maten! Het lettertype en de kleur kunt u in de meeste gevallen ook zelf bepalen.

Onze prijzen beginnen bij €4,95. Verzending van de naamborden is veelal gratis, alleen bij de grote borden vragen wij een klein bedrag aan verzendkosten. De levering van onze naamborden gaat lekker snel, over het algemeen heeft u binnen een paar dagen uw bestelde naambord in huis. Alleen de borden die met de hand gemaakt of beschilderd moeten worden kennen een langere levertijd. De naamborden worden met bevestigingsmateriaal geleverd, u kunt uw naambord dus meteen bij binnenkomst ophangen.

Wij maken en versturen uw naambord met de grootste zorg

De materialen van de naamborden bij De Naambordensite zijn eindeloos. Bordjes van hout, Engelse sign borden, stenen naamborden, aluminium naamplaat, glazen naamborden, kunststof plaatjes en nog veel meer, wij hebben het in huis. Op onze site kunt u het gehele aanbod bekijken. Alle naamborden zijn overzichtelijk per categorie gerangschikt. Wanneer u uw naambord heeft uitgekozen is bestellen erg simpel. Klik op het naambord dat u wilt bestellen. Bepaal welk lettertype u wilt en indien mogelijk de kleur van de letters. Vul de tekst in die u op het naambord bedrukt wilt hebben en verzend uw opdracht.

Wij gaan direct aan de slag met uw naambord en sturen hem zo snel mogelijk naar u toe. Uiteraard met de grootste zorg. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van een naambord of heeft u speciale wensen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag en kunnen in al uw wensen voorzien.

 

https://www.denaambordensite.nl/