Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering kiezen

Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, of denkt u eraan om over te stappen? Een goede zorgverzekering kiezen kan lastig zijn, omdat u nooit precies weet welke zorg u het komende jaar nodig heeft. Het is in elk geval prettig om voldoende opties te hebben, zodat u de verzekering kunt afsluiten die het beste aansluit. Daarom biedt Salland de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunt u eventueel een losse tandartsverzekering afsluiten. En bij Salland zorgen we ervoor dat u nooit de hoofdprijs betaalt voor uw zorgpremie. We streven er continu naar om deze zo betaalbaar mogelijk te houden.

Salland staat voor goede zorg

Salland is er speciaal voor iedereen die woont in de provincie Gelderland of Overijssel. Als regionale zorgverzekeraar kunnen wij ons richten op onze klanten en de zorg die geboden wordt in de regio. We vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de beste zorg. Daarom betaalt iedereen dezelfde lage premie voor de basisverzekering, ook als u behoort tot een risicogroep of in slechte gezondheid verkeert. Een zeer groot deel van de zorgpremie wordt direct geïnvesteerd in het verbeteren van de zorg in de omgeving. Daarbij vindt er regelmatig overleg plaats met diverse zorgverleners. We bespreken dan bijvoorbeeld de kosten voor de zorg evenals de kwaliteit.

Ziektekostenverzekering met gemeentepolis

Bij Salland zijn we van mening dat we elkaar moeten helpen waar dit kan. Elke Sallander verdient goede zorg. Daarom staan we ook voor u klaar als u het financieel niet zo breed heeft. U kunt bijvoorbeeld in aanmerking komen voor de Gemeentepolis. Met verschillende gemeenten in de regio hebben we afspraken gemaakt, om mensen met een lager inkomen tegemoet te kunnen komen in de zorgkosten. Biedt Salland de ziektekostenverzekering die u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van een passende zorgverzekering.

https://www.salland.nl/