Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Zwangerschap voor altijd vastleggen met een invulboek zwangerschap

Of het nou je eerste zwangerschap is, de vierde, je direct zwanger bent geworden of het heel veel moeite heeft gekost, je zwangerschap is en blijft een heel bijzonder iets. Iedere zwangerschap is uniek en dat wil je vastleggen voor later, toch? Met een speciaal invulboek voor je zwangerschap kun je alles opschrijven en weet je zeker dat je niks vergeet. Een tastbare herinnering die je voor altijd kunt koesteren.

 

Een herinnering voor altijd

De tijd vliegt zeggen ze weleens en zeker als je zwanger bent is dat zo. Voor je het weet ben je al halverwege de zwangerschap, ga je met zwangerschapsverlof of dienen de eerste weeën zich aan. Grote kans dat het voornemen dat je misschien had aan het begin van de zwangerschap om iedere week een buikfoto te maken, mogelijke babynamen op te schrijven en de echo’s vast te leggen, erbij in is geschoten. Die tijd draai je helaas nooit meer terug en juist die speciale momenten zijn goud waard. Momenten die opgeschreven moeten worden, zodat je ze later nog eens terug kunt lezen. Alleen, met je partner of met je zoon of dochter. Met een invulboek gemaakt speciaal voor de zwangerschap houd je alles bij op één plek.

 

Doe een invulboek cadeau

Zo’n boek is natuurlijk heel leuk voor jezelf, maar het is misschien nog wel leuker om hem cadeau te doen aan je beste vriendin die zwanger is, of geef hem aan je zus, buurvrouw of nicht. Grote kans dat diegene er zelf niet aan gedacht heeft en hoe speciaal is het om een invulboek voor de zwangerschap cadeau te geven? In het invulboek heb je onder andere ruimte om de echo’s in te plakken, kun je handige lijstjes maken, per week een verhaaltje schrijven en ga zo maar door. Doordat het boek niet veel kaders heeft, kun je helemaal zelf bepalen hoe je het boekje indeelt. En je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld met stickers, kleuren en foto’s. De invulboeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zien er heel mooi en stijlvol uit.