Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

3 Praktische Manieren Voor Landschapsarchitecten Om Afval Te Verminderen

Groene handel is in vele delen van het land een hot-ticket. Vrijwel elke industrie heeft een marktsegment van groene specialisten die diensten aanbieden aan consumenten die prioriteit geven aan het milieu en duurzame alternatieven zoals plopsaland coevorden prijzen. Veel bedrijfseigenaren merken dat hun klanten bereid zijn meer te betalen voor een product of dienst van hoge kwaliteit dat duurzamer is en minder destructief voor het milieu, zowel lokaal als wereldwijd.

Om deze reden profileren veel hoveniers en ontwerpbureaus zich als milieubewust of zelfs groen in hun technieken en materiaalkeuzes. Per slot van rekening zouden de bedrijven die onze omgeving mooi maken ernaar moeten streven om dat zo te houden. Hun toewijding aan groene praktijken gaat echter misschien niet verder dan hun keuze van inheemse planten. Landschapsarchitecten, onderhoudsploegen van golfbanen en andere leveranciers van routine-onderhoud zouden moeten werken aan de ontwikkeling van duurzamere procedures in hun dagelijkse werkzaamheden. Hier zijn drie praktische manieren waarop gazon- en boomverzorgingsbedrijven hun praktijken kunnen verbeteren en afval kunnen verminderen.

  1. Gebruik gerecycleerde materialen voor landschapsarchitectuur

De EPA raadt landschapsarchitecten en huiseigenaars aan om afval van hun landschapsarchitectuurprojecten te recycleren, met inbegrip van groenafval (waarbij wordt voorgesteld om sommige bijproducten te mulchen), timmerhout, baksteen, beton en asfalt. Het is duidelijk dat hoe meer materialen we kunnen redden voor hergebruik in andere projecten, hoe beter voor het budget van de klant en voor het milieu. Dit kan een innovatief gebruik van oude, verweerde materialen op nieuwe, doordachte manieren door andere klanten vereisen.

  1. Composteer groenafval

Composteren is een prima kleinschalige oplossing voor individuele huiseigenaren, van wie sommigen ervoor kunnen kiezen een gazon- en boomverzorgingsbedrijf in te huren dat composteringsdiensten aanbiedt. Composteren kan ook in grootschalige faciliteiten of stortplaatsen, maar kan enkele nadelen hebben, zoals geur die de omliggende gemeenschap beïnvloedt. Vaak bieden websites van uw staat of lokale overheid meer informatie over het opzetten van effectieve composthopen in zelfgemaakte of industriële compostbakken. Landschapsarchitecten kunnen helpen hun klanten voor te lichten over de voordelen van thuiscompostering en hen helpen bij het opzetten van systemen die hun afvalproductie radicaal zullen verminderen.

  1. Recycle het maaisel van uw gazon

Hoewel de voorstellen van het EPA gericht zijn op landschapsarchitectuurprojecten in plaats van op de bijproducten van routineonderhoud, storten gazon- en boomverzorgingsbedrijven en onderhoudsploegen van golfterreinen een aanzienlijke hoeveelheid gemaaid gras op niet-composterende stortplaatsen. De hoeveelheid gemaaid gras die in 6 maanden in de Verenigde Staten wordt geproduceerd, kan al ons vee een jaar lang voeden.

Een nieuwe oplossing bestaat erin het maaisel samen te persen en in zakken te doen die zijn ontworpen om een pekel-, gistings- en ontgiftingsproces te bevorderen. Het eindresultaat is zeer voedzaam maaisel dat uitstekend geschikt is als veevoer. De BioPac’r maaikuilpers past achterin een pick-up truck.

De tijd zal leren hoe doeltreffend groene landschapsarchitecten zijn in het beschermen en verbeteren van de lokale omgevingen die zij bedienen. Als alle tuinarchitecten deze richtsnoeren zouden toepassen, zou ons afval drastisch worden verminderd en zouden onze aangetaste ecosystemen beter worden ondersteund.

https://ticketforsale.nl/