Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Bent u op zoek naar een autosloop in Utrecht?

Autodemontagebedrijf E. Kooy is een autosloop in Utrecht waar u uw beschadigde auto naar toe kunt brengen als deze niet meer zijn werk doet. U kunt uw auto inruilen voor een schappelijke prijs. Deze prijs is afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert en de kilometerstand. Breng een bezoek aan het bedrijf of maak gebruik van de ophaalservice.

Het beste bedrijf voor autodemontage van uw auto

Bent u op zoek naar een goed bedrijf voor autodemontage? Ook dan bent u bij Autodemontagebedrijf E. Kooy op de juiste plek. Wanneer zij de auto hebben overgekocht verwijderen ze alle vloeistoffen uit de auto. Vervolgens halen ze de onderdelen één voor één uit elkaar en wordt er gekeken welke onderdelen in goede staat zijn. De bruikbare onderdelen knappen ze op en verkopen ze door aan andere klanten. Indien u dus op zoek bent naar tweedehands auto-onderdelen, zoals een motor, uitlaatsysteem of verlichting, dan hoeft u niet verder te zoeken. Ze hebben een breed aanbod aan auto-onderdelen van veel verschillende merken. Het gaat hierbij zowel om sportmodellen als klassieke auto’s. Er zijn altijd autoliefhebbers die bepaalde onderdelen maar al te graag willen kopen. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy kunt u terecht voor diverse diensten met betrekking tot uw auto. Bij deze autosloop in Utrecht verkopen ze ook occassions en geven ze uw auto een onderhoudsbeurt, zoals een APK.

Ruil uw auto in voor een eerlijke prijs

Wanneer u van plan bent om uw auto in te ruilen, kunt u het beste een bezoek brengen aan deze autosloop in Utrecht. Ze zijn zeer betrouwbaar en u krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw auto. Indien uw auto bruikbare onderdelen bevat wordt de prijs aanzienlijk hoger en kunt u er nog eens wat leuks aan verdienen. Neem direct een kijkje om een tweedehands auto of auto-onderdelen te kopen.