Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

In deze privé-spa met zwembad geniet u ten volle

Bent u op zoek naar een privé-spa die massage met wellness aanbiedt? Neem dan eens een kijkje op de website van privé-sauna Parein in Beveren. Hun drie suites met zwembad springen daarbij meteen in het oog. Allemaal zijn het oases van pure luxe die echte finesse uitstralen. Het is dan ook de ideale plek wanneer u uzelf en uw partner totale ontspanning wilt gunnen.

Last-minute genieten van een heerlijke wellnesservaring

U kan letterlijk vandaag nog genieten van een heerlijke wellnesservaring door een last-minute te boeken bij Parein. Een last-minute saunaervaring reserveren, gaat bovendien in slechts enkele muisklikken. Voor u het weet, zit u samen met uw partner zalig te relaxen in een jacuzzi met een glaasje bubbels. Een last-minute boeken bij Parein is in dat geval niet anders dan wanneer u op voorhand gaat reserveren. Zo kan u ten volle ontspannen in het zwembad, stoomcabine, panoramische sauna, enzovoort. Toch heeft tijdig reserveren ook zijn voordelen: zo kan u bijvoorbeeld een luxearrangement bestellen met wat tapas of andere hapjes. Wilt u een massage met wellness ervaren? Ook dan is het aan te raden om enkele dagen vooraf uw reservering te plaatsen. Op die manier kunnen de professioneel opgeleide massagetherapeuten van Parein zich volledig voorbereiden op uw komst. Indien u massage met wellness wilt combineren, raden we u aan om het ‘Relax’-arrangement van deze privé-spa te nemen. Met dit arrangement gaat u voor een complete ervaring waarbij u een uur lang helemaal kan ontspannen met rituele massage over het hele lichaam. Na dit uur heeft u nog eens de volle twee uur de tijd om de wellness en al diens faciliteiten te ontdekken.

Plaats vandaag een reservatie

Een op en top wellnesservaring: die boekt u bij Parein via sauna-parein.nl. In hun privé-spa waarbij hygiëne, kwalitatieve producten en luxe vooropstaan, zit u altijd goed voor een massage met wellness. Reserveer nu uw plekje in een unit naar keuze of profiteer meteen van hun wellness door een last-minute te boeken!