Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Zakelijk

Dakrenovatie

Soms heeft een pand een opknapbeurt nodig. Misschien omdat er sprake is van achterstallig onderhoud, of wellicht heb je net een pand gekocht dat door de makelaar wordt omschreven als “de droom van de doe-het-zelver”. Veel kun je zelf doen. De tuin een make over geven kun je zelf doen. Ook kun je (tot op zekere hoogte) zelf de kwast in de hand nemen om de muren van een nieuw kleurtje te voorzien. Maar dat dak…dat vraagt toch wel om een specialist. Want die weet niet alleen wat er moet gebeuren, hij of zij doet het goed én veilig.

Hoe weet je wanneer dakrenovatie nodig is

Als het dak aan alle kanten gaten vertoont is het duidelijk, maar meestal is het voor het niet-deskundige oog lastig in te schatten hoe het dak er aan toe is. Laat een specialist van Roofing Service Nederland een dakinspectie uitvoeren en je krijgt een helder, volledig en overzichtelijk rapport in handen waarin je precies leest hoe je dak erbij ligt en welke werkzaamheden er in de toekomst nodig zijn.

Hoe vind je een goede dakdekker?

Dakdekkers zijn schaars. En niet iedereen die zichzelf aanbiedt als dakdekker weet van de hoed en de rand. Goede dakdekkers zijn zeldzaam. Gelukkig kunnen we bij Roofing Service Nederland zeggen dat een groot deel van de goede dakdekkers voor ons werkt. Wij hebben alle expertise in huis, met specialisten voor elk soort dakbedekking. Door regelmatig terug de schoolbankjes in te gaan zorgen we dat onze kennis op peil blijft en dat ons vakmanschap ongeëvenaard is én blijft. Dus om een goede dakdekker te vinden om jouw dakrenovatie uit te voeren hoef je alleen maar naar www.roofingservice.nl te gaan.

Hoe kies je de juiste materialen

Elk daktype is anders, elke dakrenovatie vereist andere materialen. Hoe kies je de juiste materialen, van de kwaliteit die je nodig hebt? Simpel: dat laat je aan de specialisten over. Wanneer je Roofing Service Nederland inschakelt voor je dakrenovatie krijg je een heldere offerte met een duidelijke prijs. Over de inkoop van materiaal hoef je niet na te denken. Dat doen wij voor je. En omdat we garantie geven op onze werkzaamheden kun je er van op aan dat we materialen van goede kwaliteit gebruiken.

Hoe lang duurt dakrenovatie?

Vakmensen werken efficiënt en met kennis van zaken. Dat merk je niet alleen bij de uitvoer, maar al veel eerder. Want al bij het opstellen van de offerte kunnen we inschatten hoe lang de werkzaamheden zullen duren. Die inschattingen blijken keer op keer verrassend accuraat.

Meer weten over dakrenovatie?

Is het tijd voor dakrenovatie? Bel dan met Roofing Service Nederland 057556 55 55, of mail naar info@roofingservice.nl. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier. We geven je graag een vakkundig advies, of stellen een aantrekkelijke offerte op voor jouw dakrenovatie.