Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Telefonie

Geweldige camera bij iPhone 13 Pro

De nieuwste Apple iPhone 13 Pro-smartphone voelt aan als een behoorlijk belangrijke upgrade, vermomd in het oude iPhone 12 Pro-ontwerp. De meest verwachte verbeteringen zijn een beter scherm, een langere levensduur van de batterij en geweldige camera’s.

iPhone 13 Pro: ontwerp en weergave

Het ontwerp van de iPhone 13 Pro is vrijwel identiek aan de iPhone 12 Pro-modellen. Het nieuwste model heeft ook platte randen, een roestvrijstalen frame, een getextureerde matte glazen achterkant en een lichte toename in dikte. 

iPhone 13 Pro heeft een OLED Super Retina XDR-display dat ProMotion-technologie ondersteunt, met adaptieve verversingsfrequenties van 10 Hz tot 120 Hz. Maar het is ook een LTPO-scherm, wat betekent dat de adaptieve variabele verversingssnelheid kan oplopen tot 120Hz en tot 10Hz. 

Het heeft 12 verschillende verversingssnelheden die ertussenin wisselen, zeven meer dan in iPad Pro-modellen. Dus kijk je bijvoorbeeld een film van 24 fps, dan hoeft het beeldscherm maar 24 keer per seconde te verversen. Maar als je wat tekst leest, zoals e-mail, kan dit dalen tot 10 Hz, waardoor de batterij wordt gespaard.

Het scherm en de resolutie op de iPhone 13 Pro is even groot als op de iPhone 13: 253 x 1170, 460 pixels per inch. Maar de iPhone 13 Pro kreeg een merkbaar helderder scherm. Je krijgt 1000 nits typische maximale helderheid en tot 1200 nits in HDR.

Zoals altijd stemt de True Tone de kleurtemperatuur van het scherm af op het omgevingslicht, Wide Color voor rijke, levendige tinten en Haptic Touch voor feedback.

iPhone 13 Pro: camera’s

De iPhone 13 Pro heeft veel grotere sensoren en camera’s. De drievoudige camera heeft een LIDAR-scanner, microfoon en flitser.

De primaire 12-megapixel f1.5-camera met die nog significantere sensor-shift-stabilisatie is gewoonweg uitstekend. Het presteert opmerkelijk consistent in verschillende verlichtingsinstellingen, zowel binnen als buiten. iPhone 13-gebruikers krijgen ook een functie Fotografische stijlen, waarmee ze bepaalde voorinstellingen kunnen gebruiken bij het maken van foto’s.

Ook de telelenscamera is dit jaar verbeterd. Hij heeft een nieuwe sensor gekregen en een lens met 3x zoom. Hierdoor zul je aangenaam verrast zijn door de consistentie bij het schakelen tussen verschillende camera’s. Het is dus handig om te kijken naar iPhone 13 Pro telefoonhoesjes omdat je optimaal wil profiteren van je apparaat.

Connectiviteit

5G-connectiviteit is inbegrepen voor verbeterde videostreaming, FaceTime-oproepen en zelfs mobiele gamekwaliteit. Ook wordt de Gigabit LTE ondersteund wanneer 5G niet beschikbaar is. Om de batterij te sparen bij gebruik van 5G, schakelt de Smart Data-modus terug naar een LTE-verbinding wanneer 5G-snelheden niet nodig zijn. Daarnaast ondersteunt de iPhone 13 Pro WiFi 6, Bluetooth 5.0 en U1 ultra wideband-chip.

iPhone 13 Pro: algemene prestaties en batterij

De verbeterde A15 Bionic-chip drijft de iPhone 13 Pro aan, met zes kernen met twee prestatiekernen, vier efficiëntiekernen en een vijf-core GPU. Volgens Apple biedt de GPU 50% snellere grafische prestaties dan andere chips op de markt. Daarnaast bevat de A15-chip ook speciale netwerkhardware, Neural Engine genaamd, die 15,8 biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren.

 

De iPhone 13 Pro biedt ook een verbeterde batterijduur. Verschillende factoren zorgen ervoor dat de nieuwste iPhone langer meegaat. Ten eerste is de batterij fysiek groter. En ten tweede kunnen functies zoals ProMotion en een zeer efficiënte A15-chip de batterijprestaties verbeteren. Een speciaal iPhone 13 hoesje zal de duurzaamheid en de prestaties nog meer vergroten.

 

https://www.smartphonehoesjes.nl/apple/iphone-13-pro/