Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers, voor elke klus op uw platte dak

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een dak reparatie? De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn zijn u graag tot dienst! Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij op zijn minst zeggen dat we heel veel ervaring hebben. Ervaring in het repareren, onderhouden en renoveren van allerlei soorten daken. Wij hebben ons gespecialiseerd in platte daken. Alle werkzaamheden die te maken hebben met platte daken kunnen wij voor u uitvoeren. Platte daken, licht hellende daken, groene daken, witte daken, zwarte daken, daken met zonnepanelen, wij komen u graag helpen met datgene dat nodig is op uw dak. Ook verhelpen wij regelmatig lekkages en plaatsen we wel eens een geheel nieuw dak.

Zoals gezegd zitten wij in Alphen aan den Rijn. We zijn dan ook vaak werkzaam in ’t Groene Hart. Maar ook als u in Zuid-Holland, Noord-Holland of zelfs nog verder weg woont, kunnen wij u van dienst zijn. Alle dakdekkers die bij ons werken hebben een diploma en certificaten op zak. Wij hebben stuk voor stuk ontzettend veel plezier in ons vak en gaan graag voor u uw dak op. Dit doen wij altijd uiterst veilig. We werken met de nieuwste en beste materialen om veilig te werk te kunnen gaan. We zijn aangesloten bij VEBIDAK en hebben het KOMO en VCA certificaat.

Acuut een dakdekker nodig? Bel de Dakmakers!

Heeft u acuut een dakdekker nodig voor een dak-probleem? Wij hebben een geweldige dakservice! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar om plotselinge schade aan uw dak te komen oplossen. Ook in vakanties en op officiële vrije dagen kunt u ons bellen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk naar u toe komen om u te helpen.  

Naast onze dakservice hebben wij ook een aantrekkelijk dak-onderhoud abonnement waarbij we jaarlijks uw dak komen controleren, reinigen en waar nodig repareren. Met ons dak-onderhoud abonnement hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om uw dak!

 

https://www.dakmakers.nl/