Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Bedrijven

Geschikte administratiesoftware voor alle branches

Een personeelregistratiesysteem dat tevens dienst doet als urenregistratie en verlofregistratie. Voor zo’n handig, modern alles-in-één softwarepakket kun je aankloppen bij Shiftbase. We lichten hier toe hoe het werkt en welke voordelen het programma voor je bedrijf zal hebben. Let wel: het maakt niet uit in welke bedrijfstak je opereert; de Shiftbase programma’s zijn multifunctioneel. Roosters maken is best een klus met al die verschillende contracten en uren. Er zijn fulltimers, parttimers, wisseldiensten en thuiswerkers. Hoe houd je het overzicht? Al die voorwaarden, dagen en uren kun je in Shiftbase invoeren en aan de hand daarvan een korte, middellange of lange termijnplanning maken. Nu is geen enkel rooster definitief. Mensen worden ziek en in gunstige tijden heb je uitzendkrachten nodig. Wees gerust, dit soort wijzigingen zijn gemakkelijk in te voeren. De roosterplanning is vervolgens te koppelen aan het budget, de omzet en de personeelskosten. Dit is echt een pluspunt, want zo houd je 24/7 vinger aan de pols op alle fronten.

In de Shiftbase software voor personeelsadministratie houden je medewerkers zelf hun uren bij. Via de computer, app en/of tijdklok. Jij als leidinggevende hebt zicht op de real-time aanwezigheid en kunt eventuele knelpunten direct oplossen. Is het aan het eind van de week of maand tijd om de salarisstroken te versturen? Ook dit wordt een stuk makkelijker met Shiftbase. Het optellen en verlonen van uren gebeurt automatisch. En dan verlof, een belangrijk onderwerp. In het Shiftbase-programma zijn de volgende zaken geïntegreerd:

  • ziekte-uren doorgeven en bekijken;
  • vakantiedagen aanvragen en inzien;
  • overzichten van actuele saldi (vakantie en ziekte) online opvragen;
  • de mogelijkheid zelf afwezigheid types te beheren.

Als je onder de indruk bent, hebben we nog een leuke verrassing: dit is niet alles! Schaf je Shiftbase software aan dan kun je daarin ook plus – en min-uren registreren en toeslagen toekennen per dienst of per soort contract. Om de boekhouder tevreden te houden, voorzie je hem/haar van rapportages met salarisgegevens. De mogelijkheden zijn talloos en de pluspunten evenzoveel.

https://www.shiftbase.com/nl/