Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Dienstverlening

Professionele diepvriesopslag sinds 1973

Als het om koeltransport gaat, weet Frigo Group precies wat verstandig is en wat niet. Zo hebben verschillende producten verschillende koeltemperaturen nodig. Ook de wijze van verpakken en stapelen heeft invloed op de conditie van bijvoorbeeld brood, vlees en verse groenten. De kennis die nodig is om uw artikelen op zo verantwoord mogelijke manier van A naar B te vervoeren, is bij de medewerkers van Frigo Group absoluut aanwezig. Ook als u handelt in vis, fruit, ijs en kant-en-klaarmaaltijden. Het is niet altijd mogelijk de vracht in één dag op de plaats van bestemming te krijgen. Dit hangt mede af van tijdstip van binnenkomst en de afstand naar de afnemer. In dat soort gevallen verzorgt Frigo Group de tijdelijke opslag. Het bedrijf beheert twee grote, moderne vrieshuizen. Het ene staat in Nieuw-Vennep, het andere in ’s-Heerenberg.

Locatie ’s-Heerenberg is gevestigd aan de Immenhorst 9 en heeft 36.000 palletplaatsen. In dit vrieshuis wordt gekoeld bij temperaturen wisselend van -18 tot -26 graden Celsius. Per dag kan tot 60 ton worden ingevroren. Zowel de K vergunning voor vlees als de Entrepot C vergunning voor de douane heeft Frigo ’s-Heerenberg in haar bezit. Voor meer informatie kunt u Henk van Veen benaderen via +31 314 66 51 25 of henkvanveen @ frigogroup .com.

Margreet van Elderen geeft leiding aan de medewerkers van het vrieshuis Nieuw-Vennep (IJweg 1635). De koelopslagcapaciteit bedraagt hier +5 graden Celsius. Er is ruimte voor 22.000 pallets. De vier vriestunnels kunnen 100 ton per dag aan. De aanwezige vergunningen zijn: K en B voor vlees en douanevergunning Entrepot C. Wilt u in contact  komen met Margreet? Bel naar +31 252 419 017 of stuur een mail aan margreetvanelderen @ frigogroup .com.

We sluiten af met een actueel bericht. Sinds de uitbraak van het corona-virus heeft Frigo de veiligheids- en hygiëneregels extra opgeschroefd. Hierbij worden de RIVM-voorschriften voor de volle 100% nageleefd. Op alle drie de locaties is een extra schoonmaker aangesteld. Met vaste klanten is dagelijks contact. Er wordt gestreefd naar minimale stilstand.

https://www.frigogroup.com/