Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Een geschikte Aircooler kopen

Aircoolers voor meer comfort

Wie het klimaat in huis optimaal wilt houden kan het beste voor een aircooler kiezen. Maar wat is nou eigenlijk de beste aircooler? Een aircooler die makkelijk in gebruik is, compact en ook lucht vochtig kan houden maakt jouw woonruimte aangenamer in temperatuur. Een aircooler is een soort ventilator die koude lucht blaast door middel van water en koelpads. Het water dient regelmatig te worden bijgevuld in het reservoir. Elke aircooler heeft weer een ander design. Veel aircoolers zijn strak vormgegeven en passen mooi in elk interieur. Groot voordeel is dat je de een aircooler niet met een afvoerslang voor een open raam hoeft te plaatsen zoals bij een airco het geval is. Hieronder een aantal beste aircoolers op een rij.

Beste aircoolers

De Trotect Pae 51 is voor een ietwat hogere prijs toch wel beschouwd als de beste aircooler van dit moment. Voordeel is dat het apparaat zonder enige poespas in huis is te plaatsen. Het zwart witte ontwerp staat mooi in elke woning. De lucht wordt op natuurlijke wijze verdampt. Er wordt zoals bij een airco geen gebruik gemaakt van koelvloeistof. Het klimaat wordt geleidelijk aangenamer. Een andere goede aircooler is de Tristar AT 5450. Deze heeft 5 standen en een ingebouwde timer. Hiermee bereik je een stuk meer dan met een gewone ventilator. De MaxxHome Coolstar is tevens een makkelijk te verplaatsen aircooler. Extra elementen bij deze aircooler zorgen ervoor dat je het water extra kunt verkoelen.

Gebruik van aircoolers

Geruisloze aircoolers kunnen een mooie koele aanvulling zijn op de slaapkamer. Je zweet en stuk minder. Ook muggen komen niet graag in de buurt van de koele lucht. Overdag op het kantoor is een aircooler effectief als je het apparaat op je richt. Ze koelen plaatselijk. Sommige aircoolers brengen de temperatuur 2-3 graden naar beneden in een kleine ruimte. Deze goedkope airco alternatieven zijn makkelijk in gebruik en vaak voldoende voor Nederlandse zomers.

https://bestetip.nl/