Tips voor het vergelijken van mobiele providers

Het is iets waar je altijd mee wordt lastiggevallen, maar soms kan het toch ook wel voordelig zijn, overstappen. Je hebt vandaag de dag keuze uit talloze mogelijkheden. Maar hoe kies je nu de beste, en hoe kun je ervoor zorgen dat je niet in die mooie verkooppraatjes trapt? Wel, wij hebben een aantal handige tips voor het vergelijken van verschillende telecomproviders en abonnementen!

Weet wat je wilt

Ben je non-stop aan het bellen of sms je meer en kijk je tv-programma’s? Met andere woorden, waarvoor gebruik je je smartphone meestal? Als je (veel) belt, is een onbeperkt abonnement een goede keuze. Bent u tevreden over het snelste internet? Kies dan voor een van de grote providers en maak een 4G-abonnement.

Check uw huidige verbruik bij uw telefoonaanbieder

Uw huidige verbruik wordt maandelijks netjes bijgewerkt door uw huidige telecomprovider. Gebruik deze informatie. En nog veel meer:
Veel huizen hebben nu vaste telefoons uitgeschakeld en zijn alleen toegankelijk via mobiele apparaten. Als u dit ook overweegt (altijd voor altijd bewaren!), Controleer dan ook het gedrag van bellen via de vaste lijn. Dit wordt ook zorgvuldig onderhouden door vrienden van Ziggo of KPN …
Als u veel belt, is het handig om te weten hoeveel u heeft gebeld.

Houd rekening met de contractperiode

De contractperiode voor de meeste telefonische bestellingen is 1 of 2 jaar. Individuele providers kunnen ervoor kiezen om één keer per maand te annuleren. Over het algemeen is het maandelijkse tarief voor een tweejarig abonnement iets lager. Maar de afgelopen jaren zijn de kosten van mobiele telefoons / internet sterk gedaald. Daarom is het niet altijd voordelig om voor 2 jaar te tekenen. Soms, een jaar later, abonneert u zich goedkoper.

Zorg ervoor dat je optijd overstapt

Laat uw contract nooit aflopen. Vrijwel alle leveranciers vermelden de “actieprijs” Na beëindiging van het contract zullen uw maandelijkse kosten (aanzienlijk) stijgen. Kom dus op tijd. Aan het einde van de contractperiode ontvangt u van uw provider een offerte. Dit is een goed moment voor de volgende tip.

Accepteer nooit het aanbod van uw huidge provider.

Een paar maanden voordat uw contract afloopt, heeft uw provider een voorstel voor een nieuw contract gestuurd. Behandel deze uitnodiging als een uitnodiging om uw bel- / internetgebruik en andere aanbiedingen te bekijken, maar niet alleen om de verzonden aanbiedingen te accepteren. Het kan minder kosten en meer doen.

Kies een bundel die groot genoeg is

Als je geen abonnement kiest voor onbeperkt bellen, zorg er dan voor dat de bundel die je kiest groot genoeg is. Aangezien uw spreektijd is verstreken, leidt het bellen buiten de bundel tot hoge extra kosten.

Alleen sim-only, of toch ook een toestel?

Omdat de huidige smartphones erg krachtig zijn, kunnen dergelijke apparaten gemakkelijk voor langere tijd worden gebruikt. Is je telefoon in orde? Dan is een SIM-only abonnement de goedkoopste optie.

Gebruik enkele vergelijkingssites

De keuze aan telefoonabonnees en providers is enorm. Voorkom selectiedruk en gebruik een van de vele vergelijkingssites. De volgende 2 zijn goede, en gewaardeerde websites: Bellen.com, Belsimpel.nl en Mobieleproviders.nl.

Zoek naar tijdelijke aanbiedingen

Zoek zorgvuldig naar tijdelijke offertes. Wanneer grote merken hun nieuwe flagshipstores lanceren, bieden ze meestal kortingen na de flagshipstore van vorig jaar. Er is ook een trucje: het model van vorig jaar is meestal goed / snel en in ieder geval veel goedkoper.

Ben je dus toe aan een nieuw abonnement of een abonnement met toestel? Vergelijk dan alle opties op deze website om zo een duidelijk beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

https://www.mobieleproviders.nl/