Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Gezondheid

Het beste wat je kunt doen als je in paniek bent.

Als je last van angstklachten hebt dan wil je natuurlijk weten hoe dit komt en wat je kunt doen. Angstklachten en paniekaanvallen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, ze hebben een oorzaak en als je wilt herstellen van deze paniekaanvallen dan wil je weten waar deze oorzaak zit. Zonder te weten waarom iets ontstaat kun je nooit weten wat je moet doen om het te genezen. 

Nick de Waard, expert op het gebied van angst- en paniekaanvallen heeft een methode ontwikkelt waarbij je op een duurzame manier kunt herstellen. In dit artikel over paniekaanvallen stoppen legt Nick de Waard stap voor stap uit wat je kunt doen. Ik zal het even kort voor je uitwerken.

Paniekaanvallen stoppen gebeurt in 3 fases

Als je van je paniekaanvallen wilt afkomen dan zijn er drie fases waar je doorheen moet, aldus Nick de Waard.

De eerste fase is: zelfrealisatie

De eerste fase draait volledig om zelfrealisatie. Je wilt de dingen doen die bij je passen en je wilt weten waarom je de dingen doet. Zonder jezelf goed te kennen maak je continu de verkeerde keuzes, die leiden tot meer stress. En meer stress leidt weer tot meer angst en paniek.

De tweede fase: voeding

Als we denken aan voeding, dan denken we vaak alleen aan datgene wat we tot ons nemen qua voedsel. Maar voeding is alles wat je energie geeft. Dus je wilt achterhalen: wat geeft mij energie en wat vreet mijn energie?

De derde fase: meditatie en mindfulness

De derde fase om paniekaanvallen te stoppen is om meer meditatie en mindfulness aan je leven toe te voegen. Je wilt weer ontspannen. Iemand die last heeft van paniekaanvallen heeft een wilde mind. Als je mind weer rustiger wordt zul je zien dat je meer ontspannen bent.

Deze methode is een beproefde methode ontwikkelt door Nick de Waard.

https://nickdewaard.nl/paniekaanvallen-stoppen/