Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Vakantie

Vier uw vakantie op de camping van Sollasi in Noordwijkerhout

Wilt u kamperen in Noordwijkerhout? Dan kunt u uw vakantie boeken bij Sollasi. Wij hebben een prachtige camping in Noordwijkerhout, gelegen in een ongelofelijk mooie omgeving. De camping ligt naast het Oosterduinse Meer, een heerlijk groot meer waar u uw vrije vakantie uurtjes prima kunt besteden. Lekker zonnen aan de waterkant, pootje baden, heerlijk lounchen bij het restaurant of watersporten, het kan hier allemaal!

Maar niet alleen bij het Oosterduinse Meer is het goed vertoeven. Een dagje, of meerdere dagen, strand hoeft tijdens uw vakantie niet te ontbreken. Het dichtstbijzijnde strand vanaf de camping is Langevelderslag. Dit mooie en zeer brede strand ligt op een afstand van 2,5 kilometer vanaf de camping. U kunt er heen wandelen of fietsen, via een prachtige route door de duinen. Met de auto ernaartoe kan ook, er ligt een zeer ruime parkeerplaats naast het strand. Bij het strand zijn diverse eettentjes aanwezig. Voor de kinderen is er, bovenaan het strand, een leuke en grote speelplaats. U kunt ook in Noordwijk naar het strand. Er zijn hier meerdere strandtenten en ’s avonds kunt u een hapje eten in een restaurant aan de boulevard.

Qua natuur zult u in de omgeving van Noordwijkerhout niks tekort komen. Herten tegenkomen in de Amsterdamse Waterleidingsduinen, de bloemenpracht op de bollenvelden bewonderen, struinen door de duinen en bossen bij Hollands Duin of paddenstoelen en verschillende dieren zoeken bij Landgoed Leeuwenhorst en op de Dennenroute.

Liever een vakantiehuis? Ook dat kan bij Sollasi!

Bent u juist op zoek naar vakantieparken in Noordwijkerhout? Ook dan kunt u uw vakantie boeken bij Sollasi! Ons vakantiepark is ruim opgezet en heerlijk rustig. Het ligt naast de camping, dus ook direct aan het Oosterduinse Meer. Er is keuze uit 4- en 6-persoons bungalows of een 2-persoons studio. Ons park is zeer kindvriendelijk en daarmee uitermate geschikt voor gezinnen.

Naast de mooie natuur, waar kinderen zich prima kunnen vermaken met het zoeken van stokjes, bladeren, paddenstoelen en dieren, is er in de omgeving nog veel meer te doen voor gezinnen. Een potje midgetgolfen in Noordwijk, over de kop of denderend naar beneden in 1 van de attracties van Duinrell of Drievliet, meer dan 350 speeltoestellen en attracties ontdekken in de Linnaeushof, roggen, haaien en andere vissen bewonderen in Sealife of urenlang klimmen en klauteren in indoorspeeltuin Kidszoo. U kunt dus, vlakbij het vakantiepark, genieten van de leukste gezinsuitjes!

 

https://www.sollasi.nl/