Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Internet

Waarom het voor iedereen enorm slim is om een gedegen webhosting provider te kiezen

Het kiezen van de beste webhosting is voor iedereen anders. Elke website heeft een specifieke set van behoeften en je moet een webhost vinden die de behoeften die specifiek zijn voor uw website.

Er zijn echter bepaalde dingen te zoeken bij het kiezen van een web-hosting service. In dit artikel geef ik u de tien meest voorkomende dingen waar mensen naar moeten zoeken. Deze zijn niet noodzakelijkerwijs in de volgorde van prioriteit, want zoals ik al zei elke website heeft andere behoeften en uw prioriteiten zijn misschien niet hetzelfde als de volgende website-eigenaar.

De technische ondersteuning 

Tech support in elke zakelijke onderneming is altijd belangrijk. Als website-eigenaar is de technische ondersteuning die uw web-hosting service biedt echter van cruciaal belang voor uw bedrijf. Als uw website offline is of niet goed werkt, zal het u veel geld kosten.

Als u verkeer naar uw website hebt gekocht en het gaat offline, wordt u nog steeds in rekening gebracht voor al die bezoeken aan uw website, die ze nooit hebben gezien. Het geld dat u uitgeeft aan uw advertentiecampagne, AdWords-programma of andere verkeersbronnen gaat recht door de mazen van het net. U kunt het zich niet veroorloven om een webhost te kiezen die niet snel reageert als u een probleem heeft.

Een plek om je problemen achter te laten

Een webhost die een forum, prikbord of chatroom biedt om hostingproblemen te bespreken of om hulp te krijgen, heeft meer kans dat een gebruiker zijn webhostingdiensten gebruikt. De reden hiervoor is dat mensen zich meer op hun gemak voelen bij een webhost die een persoonlijk tintje geeft en die genoeg zorg draagt voor een hoger niveau van dienstverlening.

Het uitbreiden van je webhosting pakket

Als uw web-hosting service slechts één pakket aanbiedt, is dat in de meeste gevallen een slecht teken. Wat gebeurt er als uw webbedrijf groeit en zo ook uw webhosting nodig heeft? Als ze bieden upgrades naar dedicated servers, grotere opslag en bandbreedte plannen, en een heleboel andere opties, dan kunt u met een gerust hart kiezen voor hen als uw webhostingprovider. U bent niet van plan om klein te blijven en uw webhost zou ook niet van plan moeten zijn om klein te blijven.

De opslagruimte is essentieel

Dit is meestal alleen een probleem met websites die gebruikers veel downloads aanbieden, zoals muziek of software. De gemiddelde website kan zich redden met ongeveer 10 megabyte aan opslagruimte, maar ook hier wilt u ruimte om te groeien, plus u kunt uw opslagruimte daadwerkelijk gebruiken om een back-up te maken van bestanden van uw computer. 

Maak daar geen back-up van beveiligde documenten, maar veel van uw bestanden kunnen wel online worden geback-upt. U hebt opslagruimte, dus gebruik die. Hoe meer opslagruimte ze bieden, hoe beter.

Bandbreedte

Dit is de grootte van elk bestand dat bezoekers van uw website automatisch downloaden naar hun computer bij elk bezoek. De gemiddelde webpagina is ongeveer 30k en dan voegt u de afbeeldingen en andere bestanden toe die worden weergegeven aan de gebruiker en u krijgt uw bandbreedte of transfer gebruik. De gemiddelde website kan op minder dan 10 gigabyte aan bandbreedte per maand komen. Als u echter downloads aanbiedt zoals software, muziek en films, of u gaat veel verkeer naar uw website sturen, dan kunt u een plan kiezen dat u meer bandbreedte biedt. Zorg ervoor dat uw webhosting provider opties heeft die u de ruimte geven om ook hier te groeien.

De interface van de webhosting

Cpanel is een van de meest populaire control panels voor webhosts om aan te bieden, maar er zijn ook andere. Vraag wat voor soort controlepaneel uw webhost aanbiedt om u te voorzien van. Nogmaals, deze behoefte is voor iedereen anders en dit is gebaseerd op uw niveau van expertise. Sommige geavanceerde gebruikers hebben liever geen controlepanelen of geven er niet om, omdat ze weten hoe ze alles in de server zelf moeten configureren. 

Minder geavanceerde gebruikers moeten er zeker van zijn dat ze een webhostingdienst kiezen die een eenvoudigere interface biedt, zodat ze zich comfortabel kunnen voelen bij het maken van de wijzigingen die ze nodig hebben voor hun website.

Frontpage extensies

Veel mensen die geen HTML kennen, gebruiken nog steeds FrontPage of andere programma’s om hun website mee te ontwerpen. Als u FrontPage gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw webhost is ingesteld voor FrontPage-extensies.

De type servers die gebruikt worden

Een voorbeeld hiervan zijn websites die worden gebouwd met behulp van het .NET-raamwerk of ASP. Voor uw website moet u ervoor zorgen dat uw webhost een Windows-gebaseerde server heeft. De meeste webhosting providers zijn op Linux of Apache en ASP websites zullen niet functioneren op hen. Een betere keuze is om weg te blijven van het bouwen van een website die in de eerste plaats een windows server nodig heeft.

Extra functionaliteiten

Instant Installeren is een functie die de meeste webhosts tegenwoordig aanbieden, zelfs als ze het een andere naam noemen. Het is een geautomatiseerd proces voor het installeren van databases en database gestuurde functies die u kunt toevoegen aan uw website, zoals fotogalerijen, forums, blogs, content management systemen, kalenders, gastenboeken, en nog veel meer. Het is net zo gemakkelijk om een web-hosting provider te kiezen die u deze functies geeft voor het geval u ze nodig heeft als om er een te kiezen die dat niet doet. Nogmaals, ruimte om te groeien is belangrijk.

https://www.webhost4you.nl/