Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Mag jij dit jaar een vrijgezellenuitje organiseren? Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van uitj

De uniekste uitstapjes vind je op de pagina www.rent-event.nl.  Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Fietsverhuur in Volendam

Bij Rent & Event bieden ze fietsverhuur Volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd aanbod voertuigen die verhuurd worden vanaf het centrum van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen huren

Choppers huren in Volendam

Het meest geboekte Bedrijfsuitje Volendam uitje in dit beroemde dorp is wel de chopper. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam. De scooters rijden 25 kilometer per uur. Een rijbewijs is wel verplicht. 

Kinder Uitjes in Volendam

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod activiteiten in Volendam op de site van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit. Een kinderspeurtocht, wandeling door het Doolhof of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

 

Evenementen voor bedrijven

Het jaarlijkse personeelsfeest is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, ga naar de escaperoom, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief borrelavond.

Teamuitje in Volendam

Het jaarlijkse teamuitstapje is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief diner, een lunch of feestavond. 

Arrangementen in Volendam

Arrangementen in Volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De

arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De arrangementen zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te boeken. Wie is de Mol spelen, scootertours,  Op elektrische scooters door de stad rijden, ontdek ze snel.}

Ben je geinteresseerd in een leuk uitje of event?

Geef je wensen door en de collega’s van Rent & Event maken een passend programma voor een uniek dagje uit. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het prachtige Volendam!