Zakelijke Telefonie Specialisten
Image default
Woning en Tuin

Op Deens.nl vind je de leukste woonaccessoires!

Heb je niet direct nieuwe meubels nodig, maar wel ongelooflijk veel zin je huis wat op te fleuren? Deens is dé winkel die je daarbij kan helpen. Denk aan een Urban Cotton wandkleed, een decoratieve vogel van Studio ROOF en een Atelier W. kaarsenhouder. Ter inspiratie geven we je nog enkele voorbeelden.

We beginnen met de living, de kamer waar we de meeste tijd doorbrengen. Je tablet, telefoon, portemonnee, sleutels en zonnebril: items die je eigenlijk iedere keer als je de deur uitgaat meeneemt. Spullen ook die je dan weer hier en dan weer daar neerlegt. Wat zou je ervan denken een speciaal tafeltje te kopen voor deze essentials? En misschien wel twee, een voor jou en een voor je partner. Het ontwerpersteam van Madam Stolz heeft twee stijlvolle rotan tafels gemaakt die echt iets zullen toevoegen aan het interieur. De set bestaat uit een groot en een klein model; los van de maten zijn ze exact hetzelfde. Het zijn ronde tafeltjes op een brede voet, oftewel stabiel en stevig. Het geweven design is sierlijk. De kleur -naturel- is tijdloos. Voor deze compacte tafels vind je makkelijk een plek in huis. Dit zijn de afmetingen: 61 bij 61,5 cm en 45 bij 46 cm.

In de slaapkamer is een rustgevende sfeer belangrijk. Die creëer je met name door natuurlijke kleuren te gebruiken en door niet al te veel meubilair te plaatsen. Licht is ook belangrijk. ’s Morgens als je je aankleedt heb je helder licht nodig. ’s Avonds is bescheiden licht van een bedlampje voldoende. We tippen een trendy its about RoMi hanglamp: de Warsaw. Door de transparante, glazen bol zie je de lichtbron hangen. De lamp hangt aan een zwart snoer en je bedient ‘m met de muurschakelaar. Als bedlampje kunnen we de Madrid -ook van It’s about RoMi- van harte aanbevelen. De combi glas-zwart zie je in deze lamp terug en dat zorgt voor eenheid in het slaapvertrek. Beide lampen zijn binnen één tot twee werkdagen leverbaar.

Tot slot een tip voor op de gang. De E|L by Deens kapstok met de naam KEESBASIS. Basic, maar super hip is dit houten blok met ronde gaten voor haken. De haken die je op de foto ziet, komen uit de Madam Stolz collectie.

https://www.deens.nl